Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam tego Abita od ok półtora miecha, ale już po miesiącu wentylatorek chłodzący chipset zaczął szwankować :/. Na początku zaczął chałasować zaraz po włączeniu, teraz już mu coraz ciężej wystartować! A czasem sie zatrzymuje sam z siebie. Czy te abitowskie wentylatorki rzeczywiście są takie lipne, czy znowu mam jakiegoś pecha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 w faq jest topic o nf7 tam masz napisane coby zmienic ta suszarke na niebieskiego zalmana za 25zl i bedzie cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Co do wiatraka to potwierdzam, mi także po 1 miechu zaczął szwankować. Najlepiej teraz wymienić, a jak się będzie kończyła gwara to iść z mobo, wtedy powinni wydłużyć gware :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Co do wiatraka to potwierdzam, mi także po 1 miechu zaczął szwankować. Najlepiej teraz wymienić, a jak się będzie kończyła gwara to iść z mobo, wtedy powinni wydłużyć gware :D To jest dobry pomysł :twisted: nawet bardzo dobry :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja właśnie też ostatnio się dziwiłem, że po włączeniu kompa jakiś chałas jest ale nigdy jakoś nie zdążyłem sprawdzić bo zawsze jeszcze po coś szłem i nie zwracałem na to aż takiej uwagi, widocznie jest to płyta... a szkoda że nie grafika :D I tak miałem wymieniać z powodu uszkodzonego portu myszy więc będa od razu dwa powody :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...