Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No właśnie. Niby nic takiego , ale jednak mnie to denerwuje. Data BIOSU to: 12/24/20 8O Nie wiem czy znowu mam po prostu pecha, czy ktoś z was również przemieszcza się w czasie tak jak ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 To bardziej na oślą na topic śmiechu :D A masz po prosu bios D_22, który tak ma. (czytaj każdy d22 jest z 2020 roku :D ) z innymi biosami jest już spokój. Jak cię to wkurza to zmieniaj bios ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Hm ciekaw jestem po co dali taką date :? Żeby sie szybko nie zestarzał czy jak. A ten d22 to jakiś dobry bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 nie zasmiecaj forum .. jest temat o biosach do NF7 .. wiec sie w nim ulokuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 takim to by sie teleport przydal aby trafic w odpowiednie miejsca na forum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ...BZT... już mnie tu nie ma ...BZT.. (teleporty jednak są na tym forum ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 lepiej by brzmialo zamiast tego ...BZT... np. "Spok teleportuj Mnie" :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...