wadim Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Witam czy warto zmienic karte z podpisu na radeonka 9800 SE 128 Mb z 256 bitowa pamiecia?? Jakie wyniki moge sie spodziewac w 3dmarkach :) czy moze lepiej dokupic 512 pamieci ?? :) z góry dziekuje i pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak sie zmoduje to jak najbardziej. Jesli nie to zalezy jaka roznica w cenie. Wyniki w moim podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zmienić się zawsze opłaca, tylko zależy za ile ;) Ja bym brał. A wynik po dość mocnym OC to ok 20k , chyba, że mody i WC i będziesz gonił Yotomeczka i Rapre ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 na tym asorcku to ja nie wiem czy on kogos dogoni . a czy sie oplaca - wszystko kwestia ile $ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No trudno by było ;) Ale może zabłyśnie nam FSB 230 na AsRocku :D No i wadim pisz jak z tą kasą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No trudno by było ;) Ale może zabłyśnie nam FSB 230 na AsRocku :D No i wadim pisz jak z tą kasą. hmm 150 zł jak nic :) bo w usa za 490 powercolora :) ale chyba zrezygnuje doom 3 pieknie pocina a niedlugo 6800 potanieje :) a co do fsb to nie pojade wysoko napiecia brak :( moge zwiekszyc o 5% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 drut mod i jedziesz do 1.94 przecież więc co za problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 drut mod i jedziesz do 1.94 przecież więc co za problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 drut mod i jedziesz do 1.94 przecież więc co za problem?za duze ryzko ;] kiedys drutowałem, no to miałem fsb 200 ale niestety pamiatki nie wytrzymywały, a teraz poprostu hmm ze tak powiem nie mam checi bo narazie nie jest to mi potrzene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...