Marder Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Podłączyłem kartę, zainstalowałem stery i w Windows XP przy starcie wywala mi komunikat że moc przekazywana do karty graficznej nie jest wystarczająca w związku z tym procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczną pracę. Niby wszystko działa ale jak odpaliłem Doom 3 to powim szczerze że chodził wolniej jak na FX 5200. O co biega. Za słaby zasilacz, coś muszę podłączyć, przestawić w biosie ? Na zasilaczu mam moc 350W ale czy to faktyczna czy tylko marketingowa to nie wiem. Pomóżcie i sorry jeśli już ktoś poruszał ten temat. Tak się wnerwiłem że ... szkoda gadać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 moze nie podpiles zasilania do grafy tego jak mu tam molexa albo fucktycznie twoja zasilka ma za slaba moc, oba mozesz sprawdzic latwo otwierajac bude, a karte sprawdz jeszcze np. u kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 A jakiej marki masz zasilke? Bo jesli Codegon to te 350W jest wziete z ksiezyca. No chyba ze nie podlaczyles dodatkowego zsilania jak wspomnial kolega ale wtedy komp nie powinien sie wlaczyc(tak sie dzieje z Ati) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Podłączyłem kartę, zainstalowałem stery i w Windows XP przy starcie wywala mi komunikat że moc przekazywana do karty graficznej nie jest wystarczająca w związku z tym procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczną pracę. Niby wszystko działa ale jak odpaliłem Doom 3 to powim szczerze że chodził wolniej jak na FX 5200. O co biega. Za słaby zasilacz, coś muszę podłączyć, przestawić w biosie ? Na zasilaczu mam moc 350W ale czy to faktyczna czy tylko marketingowa to nie wiem. Pomóżcie i sorry jeśli już ktoś poruszał ten temat. Tak się wnerwiłem że ... szkoda gadać :(HEHEHEHH mialem ten sam problem z ta sama karta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marder Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Dzięki za pomoc. Już wszystko działa :) Nie podłączyłem dodatkowego zasilania. Ach ta ślepota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...