Barthezz365 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Witam Oto moj problem gdy zamontuje mojego Audigy i próbuje wgrać sterowniki to instalator wyświetla wiadomość iż że nie może wykryć mojego Audigy. Czy można coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 jak traktujesz swoj sprzet tak jak nasze forum to nic dziwnego ze nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 post nie chchial sie wyslac i odswiezylem i wyskoczylo tyle czy to moj blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ...instalator wyświetla wiadomość iż że nie może wykryć mojego Audigy... wgraj najpierw same stery a potem cały soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 robiłęm tak ale czy cały soft chodzi o zzainstalowanie wszystkiego z setup.exe czy z podfolderów jakos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 możesz z menedżera urządzeń drivery zainstalować a soft z setupa (po zainstalowaniu driverów powinno działać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 A jakby co to ja proponuję kartę do innego slotu włożyć. PS. NoVVy @ sorki za OT, widzę że masz Audigy2 - masz do tego jakieś fajne głośniki czy coś bo jestem ciekaw wrażeń jakiegoś użytkownika tej dźwiękówki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Luk@s mam Creative Inspire 5300. Z A2 jestem bardzo zadowolony. Jak jeszcze miałem Piii 650Mhz i Live5.1 to po przesiadce na A2 gołym okiem (czyt. bez benchmarków :) ) można było zauważyć ogromną różnicę fps (szczególnie w grach z EAXem), a co do jakości dźwięku to jest różnica. Poziom szumów A2 a Live!5.1 jest nieporównywalny (jeśli jakieś szumy są na max volume to chyba tylko przez głośniki). W sofcie jest CMSS (jakiś taki lepszy niż ten w live!5.1) i CMSS2 (do filmów ze ścieżką DD). ps. soft do A2 możesz wypróbować na Live! i Live!5.1 (oczywiście nie wszystkie opcje działają ale są i miłe niespodzianki) ps2. jak miałem Live!5.1 to grzebałem w rejestrze i jakimś cudem odblokowałem opcję Dream czy coś takiego (oczywiście w Play Center nie była widoczna ale była słyszalna) ps3. tu jest guide o modzie Live!2Audigy http://yamatan.ddo.jp/~fourkoma/urasuji/audigy2/ sporo osób twierdzi, że do softu od A/A2 pod Live! potrzebne są specjalne drivery - bzdura, na zwykłych też chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Batthez z moze źle wlozyleś karte ?? Spróbuj ją wyjąć i wlozyć jeszcze raz mozliwe ze coś sie nie styka ze sobą i dlatego nie wykrywa ci karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 A ja myśle, że poprostu dali Ci nie tą płytę do karty co trzeba. Miałem to samo, kupiłem w Arescie i takie same objawy. Przysłali mi Audigy 2 ze sterownikami do liva i audigy 1. Po paru telefonach przysłali mi przegrane oryginalne stery od Audigy 2 na jakiejś połamanej esperanzie, ale grunt, że działają. Z internetu nie ściągniesz tych sterowników bo creative nie udostępnia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...