chris1987 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam problem z wyborem coolera. Mój procesor to AMD Athlon XP 2000+ Thoroughbred. Do wyboru mam: 1. Whisper Rock IV 2. Arctic Cooling CopperSilent 2TC @2200obrotów (zmodowany) 3. Pentagram Q80 ALCu Jakie temp. moge uzyskać po zmianie coolera. Pasta termoprzewodząca to OCZ Ultra 5. Buda jest zamknieta a temp. w pokju ok. 30C (ach te lato). Wiem że ten temat przewijał się 1000 razy, ale jutro z rana jadę kupić i nie mam za dużo czasu by szukać w archiwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam problem z wyborem coolera. Mój procesor to AMD Athlon XP 2000+ Thoroughbred. Do wyboru mam: 1. Whisper Rock IV 2. Arctic Cooling CopperSilent 2TC @2200obrotów (zmodowany) 3. Pentagram Q80 ALCu Jakie temp. moge uzyskać po zmianie coolera. Pasta termoprzewodząca to OCZ Ultra 5. Buda jest zamknieta a temp. w pokju ok. 30C (ach te lato). Wiem że ten temat przewijał się 1000 razy, ale jutro z rana jadę kupić i nie mam za dużo czasu by szukać w archiwach. pentagram q92-alcu pozdro p.s masz test na tweaku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ja bym brał Pentagrama Q80-Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 A ja bym wzioł pentagrama qc- 80 . wymiaTA NO I TA CENa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mam problem z wyborem coolera. Mój procesor to AMD Athlon XP 2000+ Thoroughbred. Do wyboru mam: 1. Whisper Rock IV 2. Arctic Cooling CopperSilent 2TC @2200obrotów (zmodowany) 3. Pentagram Q80 ALCu Jakie temp. moge uzyskać po zmianie coolera. Pasta termoprzewodząca to OCZ Ultra 5. Buda jest zamknieta a temp. w pokju ok. 30C (ach te lato). Wiem że ten temat przewijał się 1000 razy, ale jutro z rana jadę kupić i nie mam za dużo czasu by szukać w archiwach. Whisper rock jest cool ale nie daje rady przy max overclock kup jak mozesz jakegoś z dużymi łopatkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMaPET Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Pentagram QC-80Cu lub AlCu :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jeśli jeszcze nie kupiłeś to sie poważnie zastanów nad Pentagram QC-80Cu lub AlCu.Naprawde jest cool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...