LOBO Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak w temacie - kwota - kilkaset dolców - gabaryty - jak najmniejsze. No i rzecz jasna żeby różnica cen była jak największa - proszę o propozycje :D Jeszcze drobiazg - wracam do kraju za półtora tygodnia więc mam z 5 dni na wykonanie zamówień po sklepach internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No to szybko sie do tego zabrales :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak w temacie - kwota - kilkaset dolców - gabaryty - jak najmniejsze. No i rzecz jasna żeby różnica cen była jak największa - proszę o propozycje :D Hera :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Myślałem o czymś z elektroniki raczej :D za to mniej grozi przy kontroli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A powiedz gdzie cie bede kontrolowac ? Clo nakladaja tylko przy wiezdzie do kraju nei przy wyjezdzie. Na okeciu nie skanuja bagazu. 8) Wracajc do tematu. Nie zdazysz kupic. (Sklepy maja zazwyczaj do 72h na relizacje zamowienia a nawet wiecej, do tego przesylka od 3 do nawet 10 dni - koszty) Ja mam jeszcze do wyjazdu 15 dni i matrwi sie czy paczki podochodza. Wioze 4 aparaty z akcesoriami i monitor LCD :] Male to sa ramy i procki :] Musisz sie sam rozejzec co mozesz tanio dostac. Ja zaraz jak przyjechalem przetrzaslem wszystkie sklepy w zdluz i wszerz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Proponuje aparaty cyfrowe, poszukaj w okolicznych sklepach, czesto ostatnie sztuki sprzedaja za 70% ceny lub mniej.Np Vivitar 3.1 MP za 80$ 3x opt i 4x cyfr zoom:)Pobiegaj-chyba tylko to Ci zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 amortyzatory foxa - w PL sa 2 razy drozsze tyleze ceny u nas zacyznaja sie od 3300zl , ale te amory sa trudne w serwisie i nie weim czy ktos je u nas naprawia , opza tym to drogi sprzet wiec jest ryzyko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 CO do przesyłki to spoko - parę rzeczy już kupiłem - nawet najtańszym fedexem 'ground' wszystko dochodzi w 2-3 dni tak że jeszcze jest czas ... a jak nie zdąży dojść na czas to kumpel wraca miesiąc później ... Nie wracam przez okęcie - tylko do Krakowa :D Dzięki za rady - popatrzę na procki :DCO do przesyłki to spoko - parę rzeczy już kupiłem - nawet najtańszym fedexem 'ground' wszystko dochodzi w 2-3 dni tak że jeszcze jest czas ... a jak nie zdąży dojść na czas to kumpel wraca miesiąc później ... Nie wracam przez okęcie - tylko do Krakowa :D Dzięki za rady - popatrzę na procki - może jakieś bartoniki mobile lub coś....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 W 2-3 dni to dochodzi z tego samego stanu. Czesto jak zmawiasz w sklepie np. z Nowego Yourku a ty mieszkasz tera w californi to nie muisisz placic taxy. 8) Polecam wyszukiwarki sklepow internetowych, cudo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja w tej chwili mieszkam w wisconsin i z poprzednich zamówień wiem że z NY dochodzi w 2-3 dni (średnia z kilku pomiarów) a z CA ok 3-4 dni (średnia jak wyżej)... bez porówania z transportem w EU ( bo po EU też słałem już trochę rzeczy).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja w tej chwili mieszkam w wisconsin i z poprzednich zamówień wiem że z NY dochodzi w 2-3 dni (średnia z kilku pomiarów) a z CA ok 3-4 dni (średnia jak wyżej)... bez porówania z transportem w EU ( bo po EU też słałem już trochę rzeczy)....Daleko nam jeszcze do ameryki ;) Ja polecam zakup odtwarzaczy mp3 :P takich malych nie na plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja w tej chwili mieszkam w wisconsin i z poprzednich zamówień wiem że z NY dochodzi w 2-3 dni (średnia z kilku pomiarów) a z CA ok 3-4 dni (średnia jak wyżej)... bez porówania z transportem w EU ( bo po EU też słałem już trochę rzeczy)....Daleko nam jeszcze do ameryki ;) Ja polecam zakup odtwarzaczy mp3 :P takich malych nie na plyty... A może iPody? Jak ceny stoją USA? Bo pewnie w Europie X 2... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja w tej chwili mieszkam w wisconsin i z poprzednich zamówień wiem że z NY dochodzi w 2-3 dni (średnia z kilku pomiarów) a z CA ok 3-4 dni (średnia jak wyżej)... bez porówania z transportem w EU ( bo po EU też słałem już trochę rzeczy)....Daleko nam jeszcze do ameryki ;) Ja polecam zakup odtwarzaczy mp3 :P takich malych nie na plyty... A może iPody? Jak ceny stoją USA? Bo pewnie w Europie X 2... :idea: Moim zdaniem iPody nie sa warte swojej ceny niby super sprzet a nawe nie ma tuneru fm dla mnie zalosne niech lepiej sprowadzi mpio iriver itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Stanach jest duza konkurecja, duze firmy kurierskie takie jak: DHL, Fedex, UPS przescigaja sie w pomyslach naprzescigniece klienta(standartem jest obserwacja polozenia paczki przez internet - wiesz gdzie teraz sie znajduje). No ale coz jedna California jest wieksza od polski :] A z tym chandlem z USA wcalenie jest tak rozowo. Gwarancja obejmuje tylko USA i Canade. Ciezko znalesc kupca za rozsadna cene - ludzie sa podejzliwi. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Znajomy też jest w Wisconsin i zastanawiamy się co kupić. gdzie i jak to przywieść. Na ebay jest sporo fajnych rzeczy. Małe rzeczy poupycha w bagażach, ale tam są takie fajne obudowy... Jak jest z paczkami i cłem? Jeśli wyśle jako gift i zadeklaruje małą wartość, to naliczą cło? Jak najtaniej to przesłać - fadex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A kupi mi ktos w usa opaske fundacji Lance Armstronga lifestrong?? kosztuje dolca na stronie fundacji armstronga a na ebay kilkanascie. KUPI KTOS ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A ja nadal szukam osoby, ktora by kupila mi stuff z ebay i przeslala go do Polski. A platnosc najchetniej uregulowalbym w PLN juz w kraju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Na allegro jest kilka osob, ktore sie tym zajmuja. Najczesciej biora 15% od wartosci towaru + koszty wysylki. Co konkretnie Cie interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 gitare kup :P np taki Ibanez rg2550 który w przeliczeniu powinieneś wyrwać w stanach za 2500zl już w polsce kosztuje 3000-3500zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Jak w temacie - kwota - kilkaset dolców - gabaryty - jak najmniejsze. No i rzecz jasna żeby różnica cen była jak największa - proszę o propozycje :D Jeszcze drobiazg - wracam do kraju za półtora tygodnia więc mam z 5 dni na wykonanie zamówień po sklepach internetowych. Gwoździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A kupi mi ktos w usa opaske fundacji Lance Armstronga lifestrong?? kosztuje dolca na stronie fundacji armstronga a na ebay kilkanascie. KUPI KTOS ????????????? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...3696713415&rd=1 poszukaj w polsce bo tez sa!! :D jakos za 30 PLN!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 To w linku to nie jest to o co mi chodzi. ja chce ŻÓŁTĄ z napisem "LIVESTRONG" od fundacji Lanca Armstronga. I wole dac nawet 5 dolcow jemu niz jakiemus obiesiowi z ebaya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Aparaty cyfrowe.. To chyba teraz niezle idzie na allegro i mozna sprzedac z niezlym zyskiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jak w temacie - kwota - kilkaset dolców - gabaryty - jak najmniejsze. No i rzecz jasna żeby różnica cen była jak największa - proszę o propozycje :D Jeszcze drobiazg - wracam do kraju za półtora tygodnia więc mam z 5 dni na wykonanie zamówień po sklepach internetowych. Gwoździe. Gratuluje poczucia humoru :twisted: Cóż nie ma to jak głupie pytanie i głupia odpowiedź :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 kupilem pare dni temu sluchawki Logitech'a za cale 15$ + 8$ przesylka ... jednak mozna sie tez zdecydowac na darmowa przeslylke ktora ma isc ponoc 2 dni dluzej niz platna. nie ma limitu na ilosc kupna ;] szukuje sie na maly walek ... po moim powrocie za niedlugo pewnie sluchwki beda do kupienia na allegro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja w tej chwili mieszkam w wisconsin i z poprzednich zamówień wiem że z NY dochodzi w 2-3 dni (średnia z kilku pomiarów) a z CA ok 3-4 dni (średnia jak wyżej)... bez porówania z transportem w EU ( bo po EU też słałem już trochę rzeczy)....Daleko nam jeszcze do ameryki ;) Ja polecam zakup odtwarzaczy mp3 :P takich malych nie na plyty... A może iPody? Jak ceny stoją USA? Bo pewnie w Europie X 2... :idea: Moim zdaniem iPody nie sa warte swojej ceny niby super sprzet a nawe nie ma tuneru fm dla mnie zalosne niech lepiej sprowadzi mpio iriver itd jesli juz to nomady z creative labs - tansze, trwale i dzwiek lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 gnz - a nie moglbys kupic jednej rzeczy dla mnie na ebay'u i przeslac tego do Polski ? hm ? ;] laczna kwota ponizej 200$, tylko ze kase musialbym oddac ci w PLN, bo wysylanie jakichkolwiek pieniedzy do USA mija sie z celem z powodu chorendalnych oplat, chyba ze ktos znalazl na to sposob... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 link na gnz[at]tweak[dot]pl a pomyslimy co da sie zrobic ... wracam do polski za niecaly miesiac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mail poszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 "A mialo byc tak pieknie..." Okazalo sie ze gnz nie bedzie mi mogl zrobic zakupow (musialby wydac na to wszystkie swoje pieniadze :P)... Teraz szukam sklepow, ktore wysylaja stuff zagranice, a dokladniej do Polski. Chodzi glownie o sklepy elektroniczne, ktore honoruja nasze karty kredytowe, te "niewypukle". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...