Gosu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam następujący problem,zarówno win 98 jak i win xp nie wykrywaja drukarki,a zawsze wykrywaly zmienilel plyte gł z chpisetu kt 400 na kt 880 obie plyty to ASUSY,i nei wiem co jest,czy to mozlwie zeby port com byl walniety?Czy da sie jakos ianczej to zainsatalowac?Plyty ze stereami nie mam.Drukara to canon bjc-2000 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Nie wiem w jaki sposób podłączasz tą drukarke przez com'a ale windows nie ma prawa jej wykryć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 no keidsy mi wykrywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Drukarka przez coma, oj chyba nie, jesli juz to przez LPT, a jesli dobrze pamietam to ten BJC 2000 wlasnie takie ma (sam mam taka w domu). Drukare instalujesz na chama. Twoim problemem moze byc wylaczony, lub zle skonfigurowany port LPT w biosie (trza ustawic bodajze ECP+EPP i przestawic na 1.7 na 1.9, chociaz bez zmiany ostanej opcji tez powinno dzialac) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Pomogło thx rzeczywisće mój błąd to nei com tylko LPT 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...