Kodak Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ostatnio na Allegro kupiłem kabelek, za pomocą którego można podłączyć telewizor do kompa bez użycia TV-OUT, kabel wykorzystuje wejście monitora. Jednak aby telewizor wyświetlał obraz, trzeba odpowiednio skonfigurować kompa. Sprzedawca wysłał mi program PowerStrip wraz z instrukcją co i jak zrobić. Jednak mam pewien problem - gdy już zniknie obraz i zgodnie z instrukcją używam odpowiedniej kombinacji obraz nie powraca. Z kolei gdy po konfiguracji i zniknięciu obrazu podłączę telewizor, obraz zachowuje się tak samo jak przed konfiguracją (sprawdzałem). Tutaj macie jeszcze Power Stripa. Proszę o pomoc lub ewentualnie podpowiedź jakie programu mógłbym jeszcze użyć. Z góry dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 TVTool - ale on chiba jest tylko dla kart z tv-out'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hym ten kabel jest karta gfx na euro :>?? musisz jakoś wykombinować aby było niskie odświerzanie chyba 50 hz albo niżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodak Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Odświeżanie ustawiam według instrukcji, więc z tym nie ma problemu. TVTool - spróbuję, ale wydaje mi się zę to tylko do TV-Out :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...