robin64 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Noc mam z głowy - będę testował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Noc mam z głowy - będę testował :)WOW ile dales???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Noc mam z głowy - będę testował :) U mnie juz lezy 1000 peelenów na to cudo :D Narazie wsjo mi chodzi bez zarzutow i czekam, az stanieje tak do ok 1000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Noc mam z głowy - będę testował :)WOW ile dales???? W końcowym rozliczeniu (takie tam interesy, trochę po znajomości) wyjdzie 1650PLN. Normalnie byłoby 2000PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 :arrow: można sie niedyskretnie zapytać co zrobisz ze swoim starym GF3Ti500 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 :arrow: można sie niedyskretnie zapytać co zrobisz ze swoim starym GF3Ti500 :?: Chyba go sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Jakiej firmy bedzie ten R9700 za 1600 pln ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Jakiej firmy bedzie ten R9700 za 1600 pln ? HIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A za ile chcesz opylić tego Tit500? Jakiej firmy jakie pamięci, ile gwarancji, gdzie i jak sie kręci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A za ile chcesz opylić tego Tit500? Jakiej firmy jakie pamięci, ile gwarancji, gdzie i jak sie kręci? Firma: Leadtek, karta ma niecały rok. Co do kręcenia, to ja ją kręciłem ostrożnie: 250/530. Problemów z nią nie miałem żadnych. Cena: do uzgodnienia, ile byś ewentualnie chciał zapłacić za nią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 nic tylko czekac jak kapke stanieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Noc mam z głowy - będę testował :) ...tylko pozazdrościć :oops: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Karta suuper....ale ATI 9700 to tak na prawdę zmodernizowany 8500. MImo 8 potoków teksturujących, sumaryczna prędkość teksturowania jest taka sama....no 10 % leprza. Ale fakt- karta zdecydowanie szybsza, dzięki pamięci. Co tu mówić- kto ma szmal, ten kupi taką jak nie leprzą kartę( Vide NV28 i NV30). Pocieszę wszystkich- rok temu ATI 8500 kosztował tyle, co teraz 9700......a jak wiadomo wszystko się teraz szybciej starzeje....... a przez to szybciej tanieje :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 O, rzebyś się nie zdziwił- na Celeronie 1Ghz + Geforce2MX200 Men in Black 2-taka gra chodzi płynnie, a u mnie wszystko cieło 8O No i paranoja z GTA 3 8O :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A za ile chcesz opylić tego Tit500? Jakiej firmy jakie pamięci, ile gwarancji, gdzie i jak sie kręci? Firma: Leadtek, karta ma niecały rok. Co do kręcenia, to ja ją kręciłem ostrożnie: 250/530. Problemów z nią nie miałem żadnych. Cena: do uzgodnienia, ile byś ewentualnie chciał zapłacić za nią? a ile bys kcial? :DDDDDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...