mat49 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 POMOCY! Outlok expres przestał mi wyświetlać tekst wiadomości. Zaraz mnie :evil: wezmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Troszke malo opisujesz,jak to sie stalo...Moze virka masz?? Opisz jak to sie stalo to latwiej bedzie Ci cos poradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat49 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nie widać tekstu wiad. w dolnym oknie ani załączników, po otwarciu wiad. w osobnym oknie to samo, zaraz sprawdzę antywirkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat49 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 antywirek nic nie wykrył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 No wlasnie ja mam ten sam problem. Ktos zna jakies rozwiązanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 chyba raziwazanie naszego problemu jest pod adresem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=749...ghlight=outlook zaraz sprawdze i dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zmienic IE+OE na Opere(wbudowany Klient) lub (Mozzile z ThunderBirdem) :evil: Napewno na tym wasze bezpieczenstwo zyska i wygoda tez sie zwiekszy ;) PS-> Nigdy w zyciu nie uzywałem OE bo bałem sie Virusów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ok zmiana to luzik ale nie o to nam chodzi. Jak rozwiazac problem ? Dodam ze pomysl o jakim napisalem w poprzednim poscie okazal sie do kichy. nie pomoglo to. Wiec szukamy innego rozwiazania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ale dlaczego chociaz nie spróbujecie? Zainstalujcie rownolegle :) Wszystkie te programy nei maja problemu z imporotwaniem ustawien z produktów MS :) BTW ja swego czasu maiłem na kompie Mozzile, IE, MY IE i Opere...W celu znalezienia tej jedynej najlepszej ;) Tez wam taka strategie polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja nie chce tutaj rozmawiac na temat czy warto zainstalowac cos innego czy nie. Ja poprostu chce rozwiazac moj problem i na tym sie skupmy. !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_3 :) Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja nie chce tutaj rozmawiac na temat czy warto zainstalowac cos innego czy nie. Ja poprostu chce rozwiazac moj problem i na tym sie skupmy. !!! reinstal outloka ? zainstaluj może tego z płytki offica ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat49 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 outlok office ma domyślną blokadę na np. pliki .exe oraz pare innych wiem ze to dla mojego dobra :)) ale to mnie nie bawi. Naprawde nikt nie wie co z tym fantem zrobić???? Chyba nie jestem pierwszym który ma taki problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ponawiam problem ! Czy ktos wie jak to rozwiazac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 tez mam taki problem... zaczelo sie od tego jak przeskanowalem system "common hijacker" z pakietu BPS Spyware remover, cos ten usunal i.... mam taki sam problem jak poprzednicy... moze po prpostu przywrocic system? ale nie w tym rzecz przeciez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...