cOyOte Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 zaktualizowalem sobie win xp i teraz jak chce zmienic date/godzine mam komunikat: "Nie masz odpowiedniego poziomu uprawnień, aby zmienic czas systemu". Windows Update oczywiscie tez juz nie dziala :D mial ktos cos podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_2 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 może to wina że masz pirata win XP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 może to wina że masz pirata win XP :Dco do tego, ze jest to tym spowodowane nie mam najmniejszych watpliwosci... ale ciekaw jestem czy ktos tez tak ma... i czy jest juz znany sposob na obejscie tego? ps. nie sciemniac mi tu z regulaminem i z kwiestia piractwa ps2. Gentoo Linux RULEZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A moze poprostu nie jestes zalogowany jako administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mam prawa administratora, probowalem nawet update w trybie awaryjnym z obsluga sieci zastanawiam sie nad odinstalowaniem kilku ostatnich update-ow, ale nie iwem czy to cos da (nie chce miec wiekszego syfu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...