milosz01 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Po zresetowaniu biosu jako procesor wyświetla się Athlon 1,25 Ghz zamiast Athlon XP 2000+ . Co zrobić aby ponownie miał wszędzie Athlon XP 2000+ (jaki posiadam przez ponad 2 lata i dotąd tak był identyfikowany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 moze w biosie ci magistrale zmienilo ? na 100mhz np =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 moze w biosie ci magistrale zmienilo ? na 100mhz np =] to chyba logiczne ;) ustaw FSB spowrotem na 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Dokladnie FSB na 133 Mhz ustaw... Ja tyż tak mialem na Ahlonku 2200+ miałem 1,30 Ghz :P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz01 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 z FSB sobie poradziłem, dzieki W pewnej gazecie przeczytałem tekst "programy diagnostyczne wykazały uszkodzenie karty graficznej i dysku twardego". Jaki program mówi u uszkodzeni danego elementu? Mój komp szaleje od jakiegoś czasu : zawiesza się w trakcie lub po procedurze POST, w trakcie urzytkowania restartuje się, co druga gra się tnie. Myślałem, że to zasilacz więc kupiłem nowy lecz to nie wyleczyło mojego sprzętu. Chwilowo nie mam od kogo pożyczyć kompa do testowania podzespołów. Co poradzicie? Athlon XP 2000+ Shuttle AK35GT2 512 DDR 266Mhz GeForce4 mx440 Seagate Barracuda 60 GB SB Live! Pentagram Hex II LG DVD LG CDRW FDD Chieftec HPC-360-302DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Skoro dzieje się to od pewnego czasu, to może są problemy ze zbyt wysoką temperaturą? Możesz też spróbować wyjąć live`a i modem (testowo oczywiście). Jak to nie pomoże, to nie zaszkodzi przeinstalować windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak to nie pomoże, to nie zaszkodzi przeinstalować windowsa. Jeśli wiesza się nawet podczas POST'a to przeinstalowanie windowsa chyba dużo nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...