Babiczka Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 gram w csa wszystko ok ale po pewnym czasie gra sie zacina ; o iwyhcodzi mi do windwsa ale zadnego bledu nie ma ; o mam 100 fps nic mi nie spada ... gram gram gram z 10 min i nagle ttttttttt (zacina sie :P) wychodzi na pulpit ; o co mnie najbardziej wkur.... to to ze podobna sprawa dziala sie z colinem 04 ze wlaczalem rajd i odrazu wychodzil z gry tez bez bledu normalnie mozna ocipi..... !!!!!!!!!!!!! prosze pomozcie mi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nie mam juz bledow stop ani restartow wszytsko ok no ale teraz gry nie chca dobrze chodzic .... :/ a i czesto mam taki komunikat ze jak wysylam raporty to otwiera mi te strone http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 wkurza mnie to starsze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...