PeCet99 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Chciałem się dowiedzieć czego to jest właściwie temperatura chipsetu ?? mostka południowego ?? czy wogule czegoś innego i jaka jest bezpieczna wartośćw przypadku tej właśnie płyty bo dzisiaj w gorący dzień System Temperature doszedł mi do 42 stopni :o oczywiście w stresie. nie wiem czy to normalne bo nigdy aż tyle nie miałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 To jest temperatura chipsetu plyty glownej. A dzis jest bardzo upalny dzien...Ja mam w Idle 40 stopni :D Czyli temperaturka w normie. Nie jest zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan72 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ja zwalilem wiatraczek na chipsecie strasznie chalasowal jak go mialem to temperatura ok 38 jak go nie mam to 40 chyba pozostawie pasywne chlodzenie:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Z tego co mi widomo to NIE jest temperatura chipsetu tylko temperatura z czujnika pomiędzy chipsetem a CPU z akcentem na bliżej NB… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...