jaizm_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) bobson sam napisales, ze miales 2 kierownice w tym jakis wynalazek Mante compresor supreme, wiec to ze w sklepie sobie DFP pokreciles to mnie nie interesuje. Karas o jakich punktach odniesienia piszesz? Bo w MSFF na kółku jest 1024 punkty, a na pedałach 64, no i z tym bugiem rzeczywiscie sie nie spotkalem jeszcze napisałeś: "pktow odniesienia przy pocie optycznym jest chyba 80-100 ... a przy DFP z katem 900 jest ich jeszcze wiecej!!" - z tym, że w DFP jest czujnik optyczny, wiec sam sobie przeczysz. Edytowane 4 Września 2005 przez jaizm_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Jaizm - wez sie zastanow co ty pleciesz, DFP objezdzalem u siebie, kolega przywiozl, nie mialem na wlasnosc. W LFS ta kiere przetestowalem, ba po 5 minutach juz byly problemy z pedlalami. Niedowiarek :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 a co powiecie na uzywanie mychy , tyle ze gaz/hamulec to nie przyciski myszy a jej os Y , czyli ruch gora/dol ... duzo lepsze wyczucie gazu niz w przypadku przyciskow ... jezdzi tak ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 zagrałem dobie pare razy w demo (bo narazie tylko tyle idzie za free) i nie wiem czemu w tych szybszych autach obraca mi je a w tym pierwszym małym sie fajnie jeździ bo jest bardziej stabilne, może mi ktos da jakies rady na te szybsze auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) nie wiem czemu w tych szybszych autach obraca mi jeone mają tylny napęd, a jak grasz na klawiaturze to nie ma mowy o dozowaniu gazu. Dobry set dużo daje, wejdź na jakis serwer i popros jakiegos dobrego gracza żeby wysłał ci swojego seta. Ja łoje na klawiaturze ale gra sie masakrycznie, trzeba bardzo uwarzać z gazem. PS. zbieram na jakąś dobrą kiere, możecie cos polecić, byle taniego :? Edytowane 8 Września 2005 przez _Z_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Only MS Sidewinder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) no wlaśnie gram na klawiaturze od zawsze w wyscigówki i prosze o jakis "dobry set" żeby dało się jeździć bo tak jest masakra a nie bede kupowal kierownicy na kilka dni bo gram w tą gre dla odpoczynku od FPP :) Edytowane 8 Września 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 no wlaśnie gram na klawiaturze od zawsze w wyscigówki i prosze o jakis "dobry set" żeby dało się jeździć bo tak jest masakra a nie bede kupowal kierownicy na kilka dni bo gram w tą gre dla odpoczynku od FPP :) 1638751[/snapback] Graj najlepiej na myszce. I nie zniechęcaj się jesli przez pare godzin nic Ci z tego nie będzie wychodzc :) Największa frajda jest jak już ujarzmisz RWD. Jednak, skoro piszesz, że to tylko odpoczynek od fpp, to nie jestem pewnien czy to gra dla Ciebie, bo jednak trzeba jej poświęcic troche uwagi. A bez seta też da się jeździć... :D P.S. Lubisz drifting? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a co powiecie na uzywanie mychy , tyle ze gaz/hamulec to nie przyciski myszy a jej os Y , czyli ruch gora/dol ... duzo lepsze wyczucie gazu niz w przypadku przyciskow ... jezdzi tak ktos ? 1638515[/snapback] Probowalem okielznac 2 osie na raz na myszce ale sie nie dalo. Jak sie z gazu hamowalo to zaraz w ktoras strone skrecal, ale podsunoles mi swietna mysl. :D Bede grac na 2 myszki. Jedna to gaz a druga kierownica, ciekawe czy cos takiego wypali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Probowalem okielznac 2 osie na raz na myszce ale sie nie dalo. Jak sie z gazu hamowalo to zaraz w ktoras strone skrecal, ale podsunoles mi swietna mysl. :D Bede grac na 2 myszki. Jedna to gaz a druga kierownica, ciekawe czy cos takiego wypali. 1642729[/snapback] hehe jak obsługa żurawia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A nei lepej kupic kiere za te 100 pln ? dla mnie to przerost formy nad trescia .. grac na 2 myszki LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 hehe , 2 myszki ... nie sadze zeby tak sie dalo .. a co do sterowania na "2 osie" to sie juz przyzwyczailem i nie lata mi mycha na boki podczas gwaltowngo przyspieszania/hamowania ... aha , jak gram to musze widziec caly czas kursor na ekranie , to mocno pomaga w orientacji .. kursorek sie wlacza jak sie wyswietli liste polaczen ("n") ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Całkiem ciekawe :] muszę to kiedyś wypróbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 nie wiem po co taka kombinacja... gaz i hamulec z powodzeniem mozna dawkowac odpowiednio szybko/wolno klikajac przyciskami myszy przeciez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 w poczatkowych autach moze i tak. Potem w mocnych to nie widze sensu grania - jak chcesz dodawac gaz w tej niby formule 1? Na 3 biegu zwija asfalt trzeba bardzo delikanie dozowac gaz na zakretach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 w poczatkowych autach moze i tak. Potem w mocnych to nie widze sensu grania - jak chcesz dodawac gaz w tej niby formule 1? Na 3 biegu zwija asfalt trzeba bardzo delikanie dozowac gaz na zakretach. 1645203[/snapback] Delikatne klikanie tez odnosi skutek nawet przy F1, ale jednak 2 osie to większa precyzja i lepsze przyspieszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 nie wiem po co taka kombinacja... gaz i hamulec z powodzeniem mozna dawkowac odpowiednio szybko/wolno klikajac przyciskami myszy przeciez... 1645171[/snapback] Dla mnie optymalnymi ustawieniami są: w-gaz s-hamulec spacja-ręczy myszka oś x-skręcanie lpm-wyższy bieg ppm- niższy bieg rolka pit stop limiter. IMO skręcanie i opeowanie gazem/hamulcem lepiej rozłożyć na obie łapy. Jakie ustawienia ma reszta "myszkowców"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ludziki, poczitujcie :-P na allegro za ms sidewinderem, wyrwiecie nawet za 50 zł. To duzo lepsze niz zabawa na myszy i klawie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) ja mam lpm - gaz ppm - hamulec A - shift up z- shift down spacja - reczny w - look left e - look right :] czym rózni się Momo od WingMana FF ? (oprócz ceny i wyglądu zew. :) ) Planuję kupic sobie kierę, ale nie wiem na co się zdecydować LOL: Czy ten filmik nie przypomina wam czegoś? http://www.phpnukefordonkeys.com/copper/al...amortisseur.wmv kolejny dowód realizmu "LFS" tym razem z przymróżeniem oka ;) Edytowane 13 Września 2005 przez XvX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ludziki, poczitujcie :-P na allegro za ms sidewinderem, wyrwiecie nawet za 50 zł. To duzo lepsze niz zabawa na myszy i klawie. Pozdro 1645819[/snapback] Hehe ja swojego tez kupilem okazyjnie i sprawuje sie wysmienicie. ;] Co do refleksji grania mysz vs kiera: grajac mycha trzeba miec wieksza kontrole i wiekszy wyczucie (nie mozna robic gwaltownych ruchow). Pozatym nareszcie moge pograc formulkami na sensownym poziomie, no i klasa gt. ;] Jednak byle jaka kiera napewno nie bedzie wiele lepsza od myszy. Jak juz cos kupowac to niech to minimalnie bedzie jakis saitec a najlepiej uzywany M$ (zeby go zakatowac trzeba chyba grac nim w pilke - niezniszczalna kiernia ;] ), ktorych na allegro jak napisal kolega ostatnio bardzo duzo wyrasta (jak grzybow po deszczu ;] ). Tylko jedno mnie denerwuje, jak podlacze pod usb joy'a i kiere, to w LFS zaczynaja sie dziac dziwne fazy. Mimo iz jest ustawione na kiere w opcjach, cos jakby przechwytuje sygnal z joysticka i bez jego odlaczenia nie da sie grac... a jakos nie lubie nurkowac pod biurkiem i w ciemnicy wsadzac i wyjmowac wtyki. Gram nieraz pod rzad w il'a i lfs. ;] Moze ktos zna jakas recepte to chetnie wykupie leki. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Moze ktos zna jakas recepte to chetnie wykupie leki. : P 1647423[/snapback] Przedłużacz USB.. dostępny na allegro za 5 zł bez recepty :] przynajmniej nurkowac nie bedziesz musiał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 heeh ja tez cały czas gram w lfs i nie moge sie oderwac jak ktos chce to moge kiere sprzedac logitecha wingman formula force gp z ff za kilka złociszy info na priv prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam! może ktos podac dobre ustawienia auta ( xf gti ) na trase blackwood gt track. Przy okazji pochwalcie sie swoim ' best lap' moj rekord to narazie 1.44. z kawalkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 xf gti - ~1.36.4 :) Czeka mnie jeszcze sporo pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ładnie :) pochwal sie zmianami jakie dokonales w aucie wzgledem ustawien 'hard track' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ładnie :) pochwal sie zmianami jakie dokonales w aucie wzgledem ustawien 'hard track' 1650700[/snapback] Na własnym secie zrobiłem w najlepszym wypadku 1.38 Tego, na którym jeżdżę obecnie podesłał mi jakiś Polak jak grałem przez sieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) podeśle mi ktoś jakieś dobre ustawienia auta XF na email: marcin.mb@interia.pl jak narazie na ustawieniu hard mój czas to: 1:39:14 Edytowane 18 Września 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Sysak podeslij ten set ktory dostałes, o ile nie sprawi Ci to problemu, mail : Messiah-WhG@wp.pl z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ja na klawie (nie nawidze myszki) robie gt turbo na blackwood 1:31:xx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Takie wlasnie granie na klawie... Kolega Sysak13 robi czas o 5 sek. gorszy od Ciebie, ale on jezdzi najslabszym a ty najszybszym autkiem w demie. ^^ Przesiadz sie na myche, bo na klawie to juz masochizm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...