NeonPPC Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) poki miazdze frajerow z myszkami na serwerach, na nic sie nie przesiadam 8) ps. niech sie kolega sysak pochwali czasem gt turbo bo gti to odkurzacz z napedem na przod - zadne wyzwanie do opanowania w zakretach. Edytowane 18 Września 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) miazdzysz frajerow z myszami z takim czasem? moze natkniesz sie na mnie kiedys :wink: XR GTT, BLGP - 1.24.19 pod jakimi nickami gracie? pozdro, DFH| X3N Edytowane 18 Września 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) XR GT jeżdżę jeżdżę od czasu do czasu - dla zabicia nudy. ;-) W sieci only XF GTI. Jak kieeedyś w odległej przyszłości kupię kierownicę to XR GT pomęczę. Gram pod nickiem SYSAK PL Edytowane 19 Września 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) ja cisne tylko w demo z braku siana, nick n3on. ps nie wierze w to 1:24 - chyba o innym autku mowimy. Edytowane 19 Września 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) ja cisne tylko w demo z braku siana, nick n3on. ps nie wierze w to 1:24 - chyba o innym autku mowimy. 1657663[/snapback] dobre hehe http://www.lfsworld.net/get_spr.php?file=98&w=1 1.23.13 wr w hotlapie;] Edytowane 19 Września 2005 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 dobre hehe 1657900[/snapback] "Video was made with an older version". Zrob taki czas na demku S2.. no chociaz 1:25 to nazwe cie moim bogiem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) LOL.. chcesz replay? czas zrobiony online, na demo, w trakcie race, na 3cim lapie... repa wrzucac pod /data/mpr i nie ma czym sie chwalic.. sa DUZO lepsi... SCIAGNIJ REPLAY Edytowane 19 Września 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Respect, i to na myszce ? czy na kierce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 widac w grze czym kto jezdzi, jak nacisniesz N. ja na myszy niestety prowadze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ledwo co odebralem przesylke z kirownica. Uzywany Trust z wibracjami ( na allegro za niecale 45 zl :D. I zdazylem pograc kilka godzin w S2 demo... I powiem wam panowie... wymiekam! Ta gra, na kierownicy jest tak miodna ze brak mi slow... Myszkowicze - kupcie sobie kiery na allegro , mozna znalesc niezla MS w cenie sredniej myszki. Bo zabawa jest tak nie milosierna ze koniec swiata. Niewiem czemu ale puki co najbardziej mnie bawi driftowanie :D nie takie tam jak NFSu2, tutaj czuc samochod jak by sie w nim siedzialo. Co mnie cieszy to, to ze tutaj mozna opanowac samochod w czasie driftowania. Natomiast w rFacot prawie kazdy uslizg konczy sie spinem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 No wlasnie dlatego LFS jest tak popularny bo jest po prostu łatwy :) Auta jezdza jak po szynach , spiny opanowuje sie jedna reka itp itd duzo moznaby wymieniac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 wlasnie osobiscie jazde po szynach bardziej odczulem w rF, LFS jest poprostu miodny a nie latwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 coz po prostu dla ciebie miodny= łatwy :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 "whatever" poprostu chce miec usmiech na twarzy gdy gram, a dawno takiego banana nie mialem jak po LFS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Juz wiem co bylo przyczyna moich "cienkich" czasow. Porownywalem sie z pelna alpha majac wersje demo 0.5 ... dzisiaj przejechalem pare kolek na starym setupie w 1.0 i czas bez wiekszego wysilku zszedl na 1:29:xx. Musze popracowac nad setupem i wtedy zobaczymy [; ps. naprawde ogromna roznica jest pomiedzy 1.0 a 0.5, o wiele szybciej mozna wchodzic w zakrety i auto wydaje sie stabilniejsze. (moze teraz na myszce bedzie mi sie fajnie jezdzic) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ja was juz nie rozumiem po prostu... ciagle cos do tego LFSa macie. wpierw marudzili ze niestabilny, za auto wciaz sie slizga, ze nierealistyczny... teraz znowu zmiana frontu i LFS nagle stal sie latwy, auta jada jak po szynach... odpusccie sobie, bo zmieniacie zdanie jak choragiewka na wietrze... nie z kazdego poslizgu da sie wyjsc, ale z pewna doza doswiadczenia - mozna takich uniknac. a drift, coz..... mnie jako racerowi, szkoda na to opon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 No wlasnie dlatego LFS jest tak popularny bo jest po prostu łatwy :) Auta jezdza jak po szynach , spiny opanowuje sie jedna reka itp itd duzo moznaby wymieniac:) 1660463[/snapback] Na upartego to samo mogę powiedzieć o GTR. Proponuje nie wtrącanie się wiecej w wątek lfs-a gtr-owców z takimi postami, macie swoje zdanie, każdy je zna i niech tak zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 OT: bobson - no AV zawodowy B) dobrze ze rF w dfh zladowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 nie cale rf :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Kierownica zmieniona na to co w podpisie :D miód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Poszukuję następującej wersji - To była chyba Alpha0.9x ale nie moge nigdzie znaleźć... Wiem, iż menu znacznie się różni od najnowszej wersji a na początku mamy tylko taki żółty samochód i jedną trase. Oczywiście można było dodawać pojazdy i trasy icon_biggrin3.gif Dla mnie było świetne więc jak ktoś ma link to bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Za poł godzinki wychodzi pierwszy poważny patch od daty wyjścia na świat wersji S2. Zmienia on fizyke opon, aerodynamikę, dodaje 2 tory na Astonie, oraz to co najważniejsze BMW Sauber F1 2006 :-P wiecej info tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dzieki !! zapomnialem zupelnie o nowym paczu a jeszcze niedawno czytalem ze niedlugo ma wyjsc :D zapowiadaja sie jakies wieksze zmiany oby na dobre lece testowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Cześć. Jest już dostępny patch S2 U. Zasysajcie KLIK! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam mecze xf gti na blackwood i jak narazie 1.35.36 na najnowszym paczu u mysle ze to kres mojego setupu, moze ktos ma jakis lepszy setup na ktorym pojechal troszke szybciej, bylbym wdzieczny za udostepnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Mam pytanie do entuzjastów driftu. Gdzie moge znaleźć jakieś sety dla S2 do driftu dla GT Turbo, może GTR :) albo FZ50 :lol: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 http://setupfield.teaminferno.hu/ Na dole poza wymienionymi wszystkimi trasami masz kategorię "drift". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Mam pytanie do entuzjastów driftu. Gdzie moge znaleźć jakieś sety dla S2 do driftu dla GT Turbo, może GTR :) albo FZ50 :lol: ??? Możesz podać nick z LFSW skoro chcesz śmigać furkami z full wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 A ja pierwszy raz widze ta gre, dopiero ja sciagam i mozecie mi powiedziec czy te patche tez dzialaja na demie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Jak ściągasz demo z oficjalnej strony to jest już spatchowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...