bobson37 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja również nie narzekam na FF, wszystkie efekty czuć na kierze naprawdę dobrze. Myślę Niemiec, że to kwestia ustawienia FF dla twojej kierownicy, nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Wczoraj zrobiłem nowy rekord XF GTI@BL GP 1.35.29. Nie wiem jak mi sie to udało, bo wszystkie inne okrążenia były w okolicach 1.37... 2 dni abstynencji od lfs-a i już zapomniałem jak sie jeździ. ;-) Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Kto chce mnie nauczyć jeździć bo robie kiepskie czasy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wejdz na www.lfsworld.net zaloguj sie daj s2 hotlaps i WR a potem sciagnij rekord danego toru i sobie ogladaj tego repleya, chyba jest to najlepszy sposob na nauke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 a ja mam pytanko czy da sie driftowac na klawiaturze - bo normalnie wogole mi to nie wychodzi - chyba jednak trzeba miec analogowa kiere i pedaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 da sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ale napewno duzo latwiej bedzie na byle jakiej myszy niz na klawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nie wiem jak sie jezdzi kierownia w tej grze ale mysz rox :-P moje max w sylwka po % to 1:37 :lol: tym z napedem na przód i ten tor z demko :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 a ja mam pytanko czy da sie driftowac na klawiaturze - bo normalnie wogole mi to nie wychodzi - chyba jednak trzeba miec analogowa kiere i pedalyW sumie nie ma się co dziwić, że Ci nie wychodzi skoro drift opiera się w dużej mierze na odpowiednim dawkowaniu gazu, a nie na "gaz do deski/brak gazu" co ma miejsce na klawie. To nie NFS ;) Potrzebny analogowy gaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Prawda co do driftu, wiekszossc ludzi daje gaz na chama i skreca co w efekcje zarzuca pupą :-P i stoisz w trawie, na myszce tez sie cieżko driftuje chodz mozna regulować gaz klikając :lol: mi sie najlepiej na biegu 2/3 driftuje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Milion razy lepiej się jeździ, driftuje i w ogóle wszystko namyszce niż na klawie. Możesz sobie nawet ustawić analogowy gaz i hamulec (zamiast przycisków - myszka do przodu gaz, myszka do tyłu hamulec). Tak jak się jeździ w Racerze, jeśli ktoś kojarzy ten tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Da sie tak? nie wiedziałem musze luknąc przy najbliższej okazji :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Musisz wybrać sterowanie nie jako mysz / klawiatura, tylko jako kierownica. Potem dajesz zakładkę z osiami i przypisujesz oś myszy X do sterowania X, podobnie z gazem i hamulcem (trzeba pamiętać, żeby zaznaczyć POŁĄCZONE gaz i hamulec, a nie split axis). Swego czasu jak nie miałem kierownicy doszedłem na takich ustawieniach do całkiem niezłej wprawy. Teraz mam zwalone pedały w Logim i na myszce znowu jeźdżę, szczerze mówiąc to jak się nabierze wprawy, to można osiągać podobne rezultaty co na kierownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 no dzieki wszystkim za sugestie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinama1 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 jak zapisywac swoje rekordy? bo jakos u siebie niestety nie wiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 1 - zapisuje repleya w grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinama1 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 juz wiem jak sie to robi, o to maly pokaz mojej jazdy :-P http://rapidshare.com/files/10369077/Mariu..._11638.spr.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Od 1,5 roku jestem szczesliwym posiadaczem LFS S2. Nie ma dnia, w ktorym bym conajmniej 300 km nie zrobil. Moja ulubiona kofiguracja jest FZR na AS3 (Aston National), jak narazie 1.40.54 (przejechane ponad 14.000 okrazen ! ). Po przejechaniu ponad 100 tys km przyznam, ze gra mi sie bardzo dobrze, gra imho jest fantastyczna. Muliplayer w S2 jest doskonaly. Ani w GTRach, ani w Race multi nie ma takiego klimatu. Musze przyznac, ze przy pelnym serwerze (23/23 osoby) praktycznie nie ma "noobow". Jesli sie jakis znajdzie, szybko jest banowany. Statystyki na LFSWorld sa swietne. Polecam wszystkim grajacym w demo zakup licencji S2 . Kosztuje sporo, ale wedlug mnie gra jest warta tych 150 zl. Polecam jeszcze raz ! Pozdrawiam. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez subon2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Potwierdzam warto kupic S2, pomimo tego ze mam s2 nadal moim ulubionym autkiem to xf gti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 I nadal jeździsz na serwerach demo wraz z lamami takimi jak ja. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 najgorsze jest to że w wersji demo nie ma takiego serwera co by noob sie nie znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 O co chodzi z tym serwerem DRIFT TEAM PL (tak się chyba zwie, napis w kolorach czerwony i biały na początku i końcu 3 czarne kropki), ciągle mnie banują ale nie przez głosowanie tylko zupełnie bez ostrzeżenia zrywa połączenie i przez 24h nie mogę wejść na serwer... :-| czasem się zdarza że wywala z serwera ale wtedy można zaraz wejść ponownie a poza tym to się rzadko zdarza... Nie śmigam pod prąd nie odwalam chamówy czasem tylko driftuje przez pit ale zawsze ostrzegam... Wychodzi na to że siedzi tam jakiś buc i mnie ciągle banuje tylko że nie wiem za co :mur: Może zdarza się to jeszcze komuś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A nie mozesz zanim dołączysz do gry (tryb obserwatora) zapytać się po prostu za co Cię banuję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 najgorsze jest to że w wersji demo nie ma takiego serwera co by noob sie nie znalazłEee tam. Każdy musi gdzieś zaczynać i się rozwijać. Uważam, że najważniejsza jest kultura. Jak ktoś we mnie uderzy, ale przeprosi / przyzna się do błędu, uważam, że to dobrze o nim świadczy. Ja mam pytanie od nooba. Niedawno ścigałem się i tuż za mną znalazł się jakiś Niemiec. Postanowiłem być twardy, a nie miętki i jechałem dość agresywnie. Chodziło o to, żeby utrudnić mu wyprzedzanie mnie i wyrzucić go z trasy, ale nie przez spychanie, tylko blokowanie go w zakrętach i prowokowanie go do błędu. Potem mu odjechałem, ale na zakręcie to ja wpadłem w poślizg i przez dłuższy czas ślizgałem się po prostej próbując złapać przyczepność i utrzymać się na drodze. Wtedy on rozpędzony uderzył we mnie i oburzył się, że ma dość gry z noobami po czym wyszedł. To dało mi do myślenia dla tego pytam czy taki agresywny, ale (przynajmniej w teorii, bo w praktyce to różne rzeczy wychodzą jak się nie ma praktyki ;-) ) bezkolizyjny styl jazdy jest ok, czy może jest to nie fair? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 A nie mozesz zanim dołączysz do gry (tryb obserwatora) zapytać się po prostu za co Cię banuję? I tak właśnie zrobiłem... Odpowiedzi nie uzyskałem ale już 2 dzień nic sie nie dzieje... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Eee tam. Każdy musi gdzieś zaczynać i się rozwijać. Uważam, że najważniejsza jest kultura. Jak ktoś we mnie uderzy, ale przeprosi / przyzna się do błędu, uważam, że to dobrze o nim świadczy. Ja mam pytanie od nooba. Niedawno ścigałem się i tuż za mną znalazł się jakiś Niemiec. Postanowiłem być twardy, a nie miętki i jechałem dość agresywnie. Chodziło o to, żeby utrudnić mu wyprzedzanie mnie i wyrzucić go z trasy, ale nie przez spychanie, tylko blokowanie go w zakrętach i prowokowanie go do błędu. Potem mu odjechałem, ale na zakręcie to ja wpadłem w poślizg i przez dłuższy czas ślizgałem się po prostej próbując złapać przyczepność i utrzymać się na drodze. Wtedy on rozpędzony uderzył we mnie i oburzył się, że ma dość gry z noobami po czym wyszedł. To dało mi do myślenia dla tego pytam czy taki agresywny, ale (przynajmniej w teorii, bo w praktyce to różne rzeczy wychodzą jak się nie ma praktyki ;-) ) bezkolizyjny styl jazdy jest ok, czy może jest to nie fair? blokować możesz tylko nie tak że ktoś jedzie 200km/h a ty mu wyskakujesz przed maske z predkością 100km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwgdynia Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ta gra wymiata......gram już z 8 miesięcy na myszce:) Wciągnąłem już nie jednego znajomego w tą grę :) Ściągnijcie sobie pach V :) Lepsze dziwki i troch więcej opcji.Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Ta gra wymiata......gram już z 8 miesięcy na myszce:) Wciągnąłem już nie jednego znajomego w tą grę :) Ściągnijcie sobie pach V :) Lepsze dziwki i troch więcej opcji.Polecam :lol: :lol: :lol: Ja tak sobie raz na jakiś czas lubię w demko pograć tak dla zabawy :wink: na patchu V w końcu nie czuje się jak na lodzie Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mnie z kolei denerwują, oczywiście osoby wchodzące na serwer tylko po to by uprzykrzać grę innym, ale poza tym przytłaczająca głupota i naiwność większości ludzi którzy grają w wersję demo tej gry. Już piszę o co chodzi: Otoż zdarza się, że na servie jest osoba kompletnie nie stosująca się do jakichkolwiek zasad, utrudniająca granie innym i do tego rzucająca wulgaryzmami, gdy zwróci się jej uwagę. Gdy chcemy takiego osobnika usunąć z servera poprzez głosowanie i udaje nam się, ten wchodzi pod zmienionym nickiem, łudzaco podobnym do naszego. Czyli na przykład, gdy ja gram z nickiem [PL]Mogiel to ten wchodzi z nickiem [PL] Mogiel, po czym zaczyna robić kompletną trzodę i zaczyna głosowanie o usunięcie [PL]Mogiel czyli mnie, a reszta, że tak powiem 'baranów' popiera jego głosowanie o wyrzucenie mnie, pomimo moich ostrzeżeń, że gość zmienił nick i robi chlew na moje konto. No płakać się chce po prostu :(. Chyba jedynym wyjściem wydaje się zakup licencji, ewentualnie granie ze znajomymi na zahasłowanych serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 po sesji chetnie pojezdzilbym, niestety tylko w demko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...