Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 To jezdzij z lepszymi przeciwnikami. Tez mialem ten problem... a jak nie mozesz wygrac z lepszymi to chociaz dodaj sobie wiecej slabszych, kazdy wyprzedzony sie liczy. Ja z poczatku jezdzilem z najslabszymi to punkt praktycznie staly w miejscu, wczoraj mialem cos kolo 10-20pkt, przejechalem doslownie kilka wyscigow z kolesiem na poziomie Quick i juz mam prawie 100, dzisiaj moze sprobuje podejsc Pro, bo z Quick'iem sobie radze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Racja. Codemasters jak dotąd symulacji nie zrobił. gram w samochodówki od kilku (nastu) lat. Zaczynałem na Amigowych LOTUSACH. Oprócz GPL i Rally Trophy była taka jeszcze taka gierka jak Rally Championship. Realizm był chyba lepszy niż w CMR2. A CMR3 to już porażka. Po prostu kolejna arkadówka dla małolatów. LFS jest chyba w tej chwili najlepiej oddającą realizm grą. Byłem po prostu w szoku. No i ten setup. Czuć wpływ każdego parametru na zachowanie auta. Na asfalty był jeszzce Viper, ale grafa porażka. TOCA 2 była spoko, ale ta ostatnia to nieporozumienie. Jeszcze chyba tylko dopalaczy tam brakuje :) P.S. LUDZIE, KUPUJTA KIEROWNICE !!! :) Tez mnie to troche boli ze czym nowsza gra tym gorszy realizm... czyzby realistycze samochodowki sie nie sprzedawaly ??? Szkoda. Niestety dotyczy sie to takze LFS... pierwsza wersja wymagala duzo wiecej od kierowcy niz dzisiejsza. Moze poslizg byl tam troche przesadzony, ale bylo troche wiecej radosci po wygraniu wyscigu :) Mam nadzieje ze finalna wersja bedzie miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ee luz:) kilka wyscigow na PRO i juz jestem posiadaczem turbo:) thanks teraz dopiero zacznie sie zabawa on-line, maluchem wygrywalem z turbo, to teraz dopiero bedzie:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ee luz:) kilka wyscigow na PRO i juz jestem posiadaczem turbo:) thanks teraz dopiero zacznie sie zabawa on-line, maluchem wygrywalem z turbo, to teraz dopiero bedzie:))) Hehehe... to sie zdziwisz :) Turbo jest o wiele trudniej a co zatym idzie przyjemniej :) Trzeba poswieci troche czasu aby pozbyc sie nawykow z prowadzenia pojazdu przednionapedowego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 spoko spoko, nie takie rzeczy sie prowadzilo;) jezdzi sie swietnie, teraz to jest dopiero zabawa caly czas pocinam w rallycrosie. puki co gram na myszy, ale moze sie przesiade na kiere, kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 K-R-I-X - co Ty za bzdury opowiadasz? Że niby pierwsze wersje LFS'a były bardziej realistyczne niż najnowsza? :lol: Chyba jeździsz myszką albo na klawiaturze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Chyba jeździsz myszką albo na klawiaturze...Niestety wiekszosc nie ma nic ponadto :( Moze pochwalimy sie swoimi czasami? Ja w zasadzie to przejechalem dopiero z 30-40 wyscigow na pierwszym torze, narazie mam 1:40:9x (nie pamietam ostatniej cyfry) na GTI na klawiaturze :) Biorac pod uwage, ze jeszcze wczoraj mialem rekord ok 1:54 to chyba postep niezly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 K-R-I-X - co Ty za bzdury opowiadasz? Że niby pierwsze wersje LFS'a były bardziej realistyczne niż najnowsza? :lol: Chyba jeździsz myszką albo na klawiaturze... Moze nie bardziej realistyczne... ale trudniejsze i nie powiesz mi ze tak nie bylo. A co ma zachowanie sie samochodu do tego czy klikam myszka czy telepatycznie poruszam samochodzikiem:P Pozatym w pierwszych wersjach nie dalo sie grac na klawie... Pewnie powiesz ze na kierownicy jest lepszy klimat.. wiem bo gralem, ale niestety nie zagoscila u mnie w domu zbyt dlugo... a zachowanie sie samochodu mozna ocenic rownie dobrze grajac na klawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Napewno nie było trudniej bo... m.in. droga była płaska. W nowszych wersjach są nierówności co szczególnia widać z FF na szutrze. Samochód prowadzi się lepiej, zdecydowanie bardziej realistycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 cos ostatnio nie moge natrafic na servek Pepperioniego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Napewno nie było trudniej bo... m.in. droga była płaska. W nowszych wersjach są nierówności co szczególnia widać z FF na szutrze. Samochód prowadzi się lepiej, zdecydowanie bardziej realistycznie. Oj... nierownosci drogi sa juz od dawna... juz w poczatkowych wersjach 0.1 byly... Jezdzi sie napewno latwiej bo: m.in. samochod lepiej trzyma sie drogi. Wlacz sobie starsza wersje i sam sie przekonasz... nie ma sensu dalej gnebic tego watku. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 cos ostatnio nie moge natrafic na servek Pepperioniego :(Wiem , wiem, Nie miałem ostatnio za dużo czasu i odpalałem serwerek tylko wieczorem , jak nikt się nie zjawiał to poprostu wyłączałem komputer. Wyjeżdżam 21ego na 2 tygodnie dlatego od dziś będę się starał odpalć serwerek od około godziny 19 do około 1. Dziś zacznę trochę wcześniej bo nie mam w planach kozystać z komputera dlatego jakby ktoś chciał to za jakieś 5 min serwer będzie działał . Niestety z przyczyn technicznych maxymalnie może grać 6 osób. Przy 7 zaczynały się lagi dlatego nie ma co kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 moze sie umowimy na sobote np godzina 20:00 na serverek peperoniego i pojezdzimy? co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 moze sie umowimy na sobote np godzina 20:00 na serverek peperoniego i pojezdzimy? co wy na to? wszystko byloby oki gdybym jeszcze znal adres tego serwerka..no chyba ze jest dostepny w liscie serwow publicznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 moze sie umowimy na sobote np godzina 20:00 na serverek peperoniego i pojezdzimy? co wy na to? wszystko byloby oki gdybym jeszcze znal adres tego serwerka..no chyba ze jest dostepny w liscie serwow publicznych... Jest , serwer PL. Ale jak już pisałem tylko 6 osób może na raz grać.To w razie czego zostawię wam w sobotę włączonego kompa :] Grajcie puki możecie bo już w poniedziałem wyjeżdżam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 no ta 6 osob bo chyba wiecej tu nie gra ;) a serverek jest na liscie publicznych o nazwie "PL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 no ta 6 osob bo chyba wiecej tu nie gra ;) a serverek jest na liscie publicznych o nazwie "PL" Czasami zdarza się że grać chce więcej osób niż jest miejsc. ogólnie na serwer może wejść max 7 osób ale tylko 6 może jechac . Co do nazwy to zdaję sobię sprawę pod jaką nazwa serwer jest widoczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja tez jezdze, ale niesety nie wpadne bo caly weakend bede pracowal przy "dniach i nocach szczytna". ubolewan nad faktem, ze z Wami nie pojezdze, ale w Szczytnie impreza bedzie przednia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 jest juz full lfs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 wczoraj wyszel full lfs2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 JUZ JEST PIERWSZA CZESC LFS S1!!! niestety za szybko sobie nie pogramy:( bo kluczyk jest potrzebny juz sciagam, 140MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 kurde sciagam sciagam ale o jakim kluczyku powiadasz? czyz nie uwazacie ze trza by go znalezc :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 kluczyk do odpalenia samochodu o ile sie nie myle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 tak tylko pewnie na online trzeba bedzie miec oryginalny kluczyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 kurde a nie wiecie co jest ze nie moge ruszyc samochodem :) ? wciskam gaz jedynke i nic :( kurde a i dzwieku nei mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 :) przyznac sie kto pyka juz online w to? ;) tak tylko z ciekawosci bo przeciez skasc klucz trza ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 kluczyka tak latwo chyba nie znajdziesz 3a kupic a nie tak latwo gra dobra wiec i zaplacic za nia 3ba ;) jest demo s1 wiec nie ma problemu moj server stoi "Poland Server" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 dobra sobota godzina 20:00 server mój (Poland Server) bedzie haslo: tweak.pl 6 osob +1 na specta zapraszam. obowiązuje s1 w wersji demo. gramy samymi samochodami gti takze przerabiac furki ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 co za mania.... imho no turbo-no fun te gti prowadza sie jak po szynach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nie kazdy ma turbo to raz dwa duzo jest noobow wiec narazie jest jak jest nastepny wyscik specjalnie dla Ciebie bedzie turbo ;) kto chce niech gra imo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...