Skocz do zawartości
Sewer

LFS - Live For Speed

Rekomendowane odpowiedzi

Co do klucza do lfs'a to on wam nic nie da bo po wpisaniu tego klucza w grze, gra laczy sie z serwerem i sprawdza jego autentycznosc. Pozatym klucz ktory nie byl aktywowany traci swoja waznosc po 1h.

Jest rowniez wbudowany ciekawy mechanizm zabezpieczajacy przed kopiowaniem - tzn jak sie zmieni cos w kompie (sprzet, OS) to trzeba gre od nowa aktywowac :(

Aha jeden gracz ma tylko 3 klucze :(

Od siebie powiem wam zebyscie sobie w miare mozliwosci kupili pelna wersje bo zabawa na nowych trasach, oraz nowymi autami jest przednia. :D Sam posiadam i wiem co mowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile kosztuje pelna wersja? i jak za nia zaplacic?

PRICE AND METHODS OF PAYMENT:

The price of Live for Speed S1 is £12.

You are able to pay by the following methods:

- online internationally using a Visa / Mastercard or UK debit card

- by cheque (UK residents only)

- bank transfer via PayPal

Troche duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę na różnych serwerach i wstyd panowie. Tam gdzie pojawiają sie Polacy, zaczyna się chamstwo. Jasne, że nie wszyscy, ale coś w tym jest.

A już zupełne przegięcie znalazłem na polskim serwerze, gdzie szanowny admin usunął mnie z gry po pierwszej kolizji z komentarzem

"Ch..ju, masz bana" :oops:

Dodam tylko, że on sam wsześciej walił mi w d..pę jak opętany. Ubaw po pachy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę na różnych serwerach i wstyd panowie. Tam gdzie pojawiają sie Polacy, zaczyna się chamstwo. Jasne, że nie wszyscy, ale coś w tym jest.

A już zupełne przegięcie znalazłem na polskim serwerze, gdzie szanowny admin usunął mnie z gry po pierwszej kolizji z komentarzem  

"Ch..ju, masz bana" :oops:  

Dodam tylko, że on sam wsześciej walił mi w d..pę jak opętany. Ubaw po pachy  :(

Bo żeś trafił na <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane srwery. U mnie tak nie było . Jeżeli ktoś nagminnie hamował na innych to dostawał kicka , zazwyczaj pomagało . Tylko raz założyłem bana i to na jakiegoś barana który wlazł żeby sobie pobluzgać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do zdobywania punktow, bo niektorzy bardzo narzekaja. ustaw sobie PRO, 1 okrazenie, kilku przeciwnikow i po 17 okrazeniach bedziesz mial TURBO. nic prostszego. najlepiej jezdzic na torze rallycrossowym bo jest krotki i (bardzo) latwo wygrac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze nie wyjdzie zaden crack itp.

Nad ta gra napracowaly sie te 3 osoby i stworzyli niezlego sima. Nie uwazacie ze naleza im sie pieniadze za prace?

Pewnie wiele osob z tego forum kupilo collina 3 i inne gry ktore zachecaja pudelkami a NIC nie oferuja.

Gra jest warta 17EUR zdecydowanie. Mozliwosc zabawy online lub poprawiane wlasnych czasow to jest to co miloscnicy simow lubia.

BTW jezdzi ktos w tego sima z tego forum? Hmm i jak martwia was punkty na zdobycie turbo to powiem wam ze turbo jest jeszcze poprostu nie dla Was. Trzeba sporo doswiadczenia zeby ta bestia nauczyc sie jezdzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz jeszcze jaki czas masz na lapa na tym turbbo, ten symulator nie polega na odblokowaniu aut ale na nauczeniu sie nim jezdzic.

Mam za soba setki okrazen turbo i stale uwazam ze robie bledy w prowadzeniu tego potwora. GTI uczy podstaw jazdy autem a potem dostaje sie autko z napedem tylnym.. Tutaj naprawde trzeba jezdzic a nie grac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze wiecie skad mozna ściągnąc jakies dobre setupy do samochodów ponieważ mimo moich starań w dostrojeniu samochodu jestem sporo wolniejszy od innych ludzi szczególnie na długich prostych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.30 to brawo jestes w swiatowej czolowce. Moj nick to Q. Niestety ja jezdze gto 1.38, a turbo 1.35 wiec nie ma sensu jezdzenie ze mna :cry:

1.30 zlym wynikiem nie jest bo sam tyle nie robie, ale swiatowa czolowka robi 1.27. ja turbo nie jezdze, ale po 20 okrazeniach zrobilem juz 1.33.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi