SPY_NET Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 o czym wy mowicie ? ze GTT to mazda ? lol przeciez w LFS'ie samochody nie sa wiernymi kopiami tych z rzeczywistosci , conajwyzej mozna zauwazyc jakies podobienstwa m.in GTT = Mazda RX7 , RB4 = supra ,ale to jest tylko podobienstwo zewnetrzne. Oczywiscie jest w lfs'ie pare perełek ktore mozemy spodkac w rzeczywistosci np. RaceAbout , ktory pojawi sie w S2 : ]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 o czym wy mowicie ? ze GTT to mazda ? lol przeciez w LFS'ie samochody nie sa wiernymi kopiami tych z rzeczywistosci , conajwyzej mozna zauwazyc jakies podobienstwa m.in GTT = Mazda RX7 , RB4 = supra ,ale to jest tylko podobienstwo zewnetrzne. Oczywiscie jest w lfs'ie pare perełek ktore mozemy spodkac w rzeczywistosci np. RaceAbout , ktory pojawi sie w S2 : ]]] 1432223[/snapback] wiernymi w 100% moze i nie są, ale looknij zdjęcie mazdy rx7 MK2 a GTT w LFS.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 tez zaczalem grac w ta gierke niedawno i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to fatalne sterowanie za pomoca klawiatury, i moje pytanko: mozecie polecic do tej gierki jakas fajna kierownice ?? tanio ? narazie jezdze na myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 tez zaczalem grac w ta gierke niedawno i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to fatalne sterowanie za pomoca klawiatury, i moje pytanko: mozecie polecic do tej gierki jakas fajna kierownice ?? tanio ? narazie jezdze na myszy. 1432343[/snapback] hmm...wg mnie najlepsza kierą byłaby Logitech Formula GP bez FF. na allegro za 110zł powinienes uzywke dostać, a nowa chyba ze 190zł. mam wersje z FF i w lfs gra sie idealnie!(ta bez FF to wersja z zółtą gumą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 hmm...wg mnie najlepsza kierą byłaby Logitech Formula GP bez FF. na allegro za 110zł powinienes uzywke dostać, a nowa chyba ze 190zł. mam wersje z FF i w lfs gra sie idealnie!(ta bez FF to wersja z zółtą gumą) 1432433[/snapback] Już znacznie lepsze są produkty MS, zwykłą wersję "Precision" (bez FF) na Allegro można dostać już za ok 70 zł, a z FF za ok 200 zł. Konstrukcja na 100% bardziej trwała i znacznie bardziej precyzyjna. Żółta i czerwona Logi wysiada, jedyną lepsza alternatywą są wszelkiej maści odmiany MOMO, ale to już zupełnie inna bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 grzesiu , juz napisalem ,ze GTT jest podobny do starej RX7 ,ale tylko z zewnatrz , gdyz silnik i inne podzespoly sa inne : ] taaaa zolta gp : ]] znam goscia co gral na nich w lfs'a miel dwie , zadna nie wytrzymala dluzej jak miesiac , w rekach sie rozlatuja : ))) do lfs'a to moge polecic tylko DFP B) coprawda cena niemala ale warto : ]] FeuerFrei jak Ci sie zle jezdzi na klawie ty przerzuc sie na mysz :>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 @SPY_NET Bez jaj zgodze się że DFP to jest totalny wypas, ale żeby zaraz wypisywać że do LFS "tylko" DFP to już lekka przesada. MS FF w zupełności styknie... mi styka (narazie...) :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no tak narazie gram na myszy. a o co chodzi z tymi creditami ? gram w demo s2. aha i jeszcze nie wiem co to DFP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no tak narazie gram na myszy. a o co chodzi z tymi creditami ? gram w demo s2. aha i jeszcze nie wiem co to DFP :D 1433778[/snapback] "DFP" to inaczej "Logitech Driving Force Pro ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 kredyty w S2 do niczego sie nie przydaja gdyz wszstkie 3 samochodu masz odblokowane , prawdopodobnie w finalnej wersji bedzie tak jak w S1 czyli zeby odblokowac lepszy samochod trzeba zdobyc odpowiednia ilosc ptk. uprzedzajac pytanie odpowiem ,nie da sie odblokowac wszystkich samochodow creditsami , tylko 3 pierwsze . Pozostale samochody mozesz odblokowac po wykupieniu licencji S1/S2 za 24 funty B) Nawet nie chce wiedziec ile bedzie trzeba ptk aby odblokowac samochody klasy GTR :unsure: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) pewnie 200 jak w s1 do LX'ow i MTR5 ( ale glowy nie daje B) ) Edytowane 9 Maja 2005 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 w gwoli wyjasnienia , do odblokowania lx'ow trzeba 600 ptk a mrt5 800 o ile mnie pamiec nie zawodzi : )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Wiadomo juz na 100% kiedy bedzie lfs S2 ? Bo kurde z miesiaca na miesiac przesuwaja premiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) a moze spy. Moja wina. Sorry ale jak w s1 Licensie zaczolem jezdzic to mialem 12k cradytów :) Edytowane 10 Maja 2005 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Wiadomo juz na 100% kiedy bedzie lfs S2 ? Bo kurde z miesiaca na miesiac przesuwaja premiere. 1435789[/snapback] 100% 2005 rok. ;) A dokladnie nikt nie zna bo nigdzie nie jest podane i nic nie przesuwaja. Zawsze mowia ze jak zrobia to wypuszcza. :D Jak jest juz wersja demo to teraz beda jeszcze jakies alph'y wychodzic. W kazdym badz razie zostalo jeszcze troche ponad 6 miechow wiec szybko to zleci. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Wg. mnie to moze bedzie max 2 miesiace, w kazdym razie na wakacje musi byc bo nie bedzie co robic :) Edytowane 12 Maja 2005 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja tam obstawiam po wakacjach...w demku wszystkich bugow nie naprawili a w pelnej to sie mozna domyslac ile tego jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 co tak tu przycichlo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 pojechali swoimi GTRami po kablach z neta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 bo zamiast gadac to jezdza :wink: ostatnio moj maly prywatny sukcesik swietowalem :-P - 1.28.99 na myszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) wiem, widzialem bylem swiadkiem :) PS. nowy news jest na stronie LFS i nie bedzxie LX8 GTR czemu?? przeczytajcie Edytowane 3 Czerwca 2005 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zaczyna wkurzać mnie już konkretnie to czekanie, szkoda zamrożonej kasy już od pół roku;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zaczyna wkurzać mnie już konkretnie to czekanie, szkoda zamrożonej kasy już od pół roku;/ 1480249[/snapback] Ale masz przynajmniej swiadomosc ze dzieki tej zamrozonej kasie prace ida do przodu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ale masz przynajmniej swiadomosc ze dzieki tej zamrozonej kasie prace ida do przoduheheh.. jasne - Scawen tez czlowiek i browar lubi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 po ostatnim newsie zmienilem zdanie...s2 raczej wyjdzie pod koniec roku..a z tym wywaleniem lx8 to przegiecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 25 czerwca zostanie oficjalnie wypuszczony LFS S2 Full (w wersji alpha) , kto juz ma wykupiona licencje S2 niech zaciera rece . Panowie to katujemy klase GTR od soboty ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Wg. mnie to moze bedzie max 2 miesiace, w kazdym razie na wakacje musi byc bo nie bedzie co robic :) 1440519[/snapback] Moja przepowiednia sie sprawdzila :P :D 25 czerwca zostanie oficjalnie wypuszczony LFS S2 Full (w wersji alpha) , kto juz ma wykupiona licencje S2 niech zaciera rece . Panowie to katujemy klase GTR od soboty ^^ 1501606[/snapback] SPY_NET: 24 czerwca :-D Edytowane 18 Czerwca 2005 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Cholercia ale sie machnalem..do zobaczenia na kyoto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ojj ja cos czuje ,ze 2 nocki beda zarwane :]] A wiec Kamo do zobaczenia na Kyoto : )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Odliczanie rozpoczete. 5 DNI!!!! :D :D Narazie zbieram kaske na S2 ale S1 juz jest wiec bedzie niezna zabawa z LX6. :D P.S. Ktos wspomorze biegnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...