XvX Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 normalnie jutro msuze to u kogos przetestować !!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 tryb trening mówi chyba sam za siebie ;p różne zadania do wykonania na pachołkach ;]] i nie tylko ;p z niecierpliwością czekam na pełną wersję :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A możecie podać mi jakieś dobre ustawienia samochodu do driftu??? Chciałem troszke posmigać boczkiem ale ciągle obraca mi samochód! :/ Jak dam mniej gazu to nie wejdzie bokiem, jak dam więcej to obraca go. Brak mi sił. A tak napaliłem się po obejżeniu filmu kamkora. :) Mam czerwonego Logi. Może jakieś ustawienie do kiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 setup ci duzo nie da, ja na hard track czyli zwyklym spokojnie robie wolne drifty, do szybkich potrzebowalbym kiery bo na klawie to sobie mozna [ciach!] narobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ehh potestowalem ... Wszystko spoko .. ale nadal przyczepnosc jest lipna.. A szkoda bo mnie cos takiego nie bawi ze auto jezdzi jak po lodzie :( Wracam do GTR . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Potrzebuje pomocy chlopak. Sptrzet jak w podpisie + lacze dsl 512/128 Kb/s. Mianowicie w multi przycina mi ekran co 10-15 sek na 0,5 sek. Strasznie denerwujace to jest i nie wiem jaka jest tego rpzyczyna. Probowalem wszystkie opcje w grze przestawiac i nic to nie dalo. Powylaczalem wszystkie programy w tle i dalej to samo. W singlu jest ok tlyko multi sie ta sypie dziwnie. Moze ma ktos pomysla jak to zmienic:) Szerokiej drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ehh potestowalem ... Wszystko spoko .. ale nadal przyczepnosc jest lipna.. A szkoda bo mnie cos takiego nie bawi ze auto jezdzi jak po lodzie :( Wracam do GTR . 1373210[/snapback] Opisujesz te wrazenia po 2-3 min grania ? zrob dobry setup bo na standardowym to sie jezdzic nie da i przejedz kilka/kilknascie lapow az sie opony rozgrzeja . Dla mnie nie ma porownania do s1 . Wszytko jest lepsze , temp. opon / scieranie opon , uszkodzenia zawieszenia / tankowanie paliwa . Fizyka DUZO lepsza ; ] z niecierpliwością czekam na pełną wersję :> a masz wykupiona licencje s1/s2 skoro tak czekasz na pelna :>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 udało sie komuś zagrzać silnik ;> ? bo wskaznik "TEMP" jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 SPY NET gralem calkiem sporo i na roznych setupach - jest lepiej niz w S1 ale nadal za slabo gumy trzymają i auto lubi zarzucac dupą. Pozatym wiem co mowie i co czuje jak jezdze tymi autami bo mam pewne doswiadczenie w tego typu grach :) Ale nadal mam nadzieje ze to poprawią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 SPY NET gralem calkiem sporo i na roznych setupach - jest lepiej niz w S1 ale nadal za slabo gumy trzymają i auto lubi zarzucac dupą. Pozatym wiem co mowie i co czuje jak jezdze tymi autami bo mam pewne doswiadczenie w tego typu grach :) Ale nadal mam nadzieje ze to poprawią :) 1373256[/snapback] po czesci podzielam twoje zdanie ,ale jest DUZO lepiej niz w S1. Ja gralem w S1 przez rok bardzo intensywanie i dla mnie to jest kolosalna roznica :wink: ps. ogladnij sobie filmik z prezentacji S2 w telewizji giga TV (ten 170 megowy) i zmienisz zdanie co do przyczepnosci jak zobaczysz jak jezdzi FZ50 GTR ;] Link znajdziesz na forum RSC w dziale Live For SPeed ;] udało sie komuś zagrzać silnik ;> ? bo wskaznik "TEMP" jest :> nikomu sie nie udalo gdyz wskaznik nie dziala , poniewaz jest to wersja alpha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 SPY NET ja juz ten filmik widzialem .. caly czas jestem zainteresowany ta gra ale te nienaturalne drifty mnie wkurzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Dzisiaj na iforamatyce rozgrzalismy troche gumy :) Niesamowite! Fizyka się na prawdę zmieniła. Od razu czuć ten ciężar samochodu. Do tego nowe zawieszenie... miodzio!! Zniszczenia - nie jest to NASCAR, ale podobają mi się. Blacha gnie sie na prawdę, a nie tylko zmiana textury na jakieś wgniecenia itd... i ostatni plus: to dopiero wersja ALPHA !!! Jak alpha tak wygląda, to ciekawe jak bedzie final śmigał.... jestem pod wrażeniem @kojak_ct - ustawienia dużo Ci nie dadzą. To jest kwestia wyczucia. Musisz poporstu dużo trenowac. Dobry do tego jest parking :). Możesz poszukać jakichś setów do driftu, przynajmniej bedziesz sie uczył w dobrym kierunku, bo potem jest mały problem z przyzwyczajeniem sie od nowych setów, ale i tak to nie ułatwi Ci driftowania (wręcz przeciwnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a masz wykupiona licencje s1/s2 skoro tak czekasz na pelna :>:> 1373236[/snapback] nie. Ale jak tylko się pojawi to wykupię ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 @kojak_ct - ustawienia dużo Ci nie dadzą. To jest kwestia wyczucia. Musisz poporstu dużo trenowac. Dobry do tego jest parking :). Możesz poszukać jakichś setów do driftu, przynajmniej bedziesz sie uczył w dobrym kierunku, bo potem jest mały problem z przyzwyczajeniem sie od nowych setów, ale i tak to nie ułatwi Ci driftowania (wręcz przeciwnie). 1373358[/snapback] Czasami lubię sobie podriftować swoim samochodem i jakoś to wszystko inaczej jest i wychodzi nieźle. :wink: A tu strasznie furę obraca! Albo leci na suwa albo go obraca. Pobawiłem się w konfigurację i trochę się poprawiło. Ale daleko mu do reala. ;) Tylko teraz z tymi gumami po chwili gry jeździ jak po lodzie. hehe No ale może jakoś to opanuję. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 @SPY_NET: prosze prosze :) kogo ja widze :-P a co do tematu, czyli slow pare o S2.. fakt ze moj staz w S1 nie jest imponujacy a umiejetnosci wciaz wymagaja poprawy, ale jak dla mnie(przynajmniej na pierwszy rzut oka) S2 troszke rozczarowuje... choc poprawiono mase kwestii technicznych wymaganych w symulatorach z prawdziwego zdarzenia, to zabraklo chyba tego klimatu... to juz nie to samo blackwood gdzie zmora byly ciasne zakrety, nie te walki zderzak w zderzak(bo zaraz kazdy rzuca bluzgami ze ma fure zepsuta) i nie ten model jazdy - bo sporo rozni sie on od S1. Mimo tych zastrzezen(ktore wadami sa tylko z mojego punktu widzenia) metamorfoza wyszla grze na + :) Wiecej fajerwerkow graficznych i bardziej stabilny woz pewnie przyciagna wielu nowych graczy - i dobrze, bo obok tej giery nie mozna przejsc obojetnie(zwlaszcza po arcade'owkach jak NFSy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 @x3n jak dobrze kojaze to jestes z SS :] i nie ten model jazdy - bo sporo rozni sie on od S1no fakt , nie ten model jazdy co w s1 , bo teraz jest duzo lepszy i realniejszy. Wiec ja bym tego nie uznal za minus :wink: jezeli chcecie sie wiecej dowiedziec o lfs'ie zapraszam na portal www.liveforspeed.pl oraz forum www.forum.liveforspeed.pl : )) sorry za spam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) lol wortigern.webpark.pl Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 no wlasnie - kolejny moim zdaniem minus: wszyscy jak dzieci jezdza teraz po trasie i rozbijaja samochody.... a w slad za tym leca tylko wiadomosci 'look@me! lol' itp... jak ktos chce pojechac po wyscigu to nie ma szans na dobry lap bo wszedzie szaleja pseudo-kaskaderzy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) no wlasnie - kolejny moim zdaniem minus: wszyscy jak dzieci jezdza teraz po trasie i rozbijaja samochody.... a w slad za tym leca tylko wiadomosci 'look@me! lol' itp... jak ktos chce pojechac po wyscigu to nie ma szans na dobry lap bo wszedzie szaleja pseudo-kaskaderzy :? 1387037[/snapback] No ale chyba w wersji S2 uwzględniono prawa Administaratora ( :wink: ), więc co za problem dać Kicka, tudzież BANA? A przykład "pseudo-kaskaderów" wydaje się być śmiesznym argumentem przeciw wprowadzeniu w LFS zniszczeń i tym samym zwiększeniu ogólnego realizmu. Moim zdaniem jest na odwrót - "pseudo-kaskaderzy" mogę zwieszkyć grupę ludzi, których w LFS bawiły tylko stłuczki, a co za tym idzie zmniejszyć monotematyczność serwerów w LFS i powiększyć liczbę osób jezdzacych w LFS. Wydaje mi się że z każdym będzie takm jak w NFS(porshe) - "...fajnie się demoluje auta, ale pora się pościgąć" - i ten zapał do "miażdzenia blachy" w końcu minie każdemu. A co do samej wersji gry, to mi brakuje jeszcze większej czułości blachy na zniszczenia. Jak juz robią te zgniecenia, a ludzie i tak beda się tłumaczyć, że "mają rozbitą furę, dlatego im tak słabo idzie", to niech zrobią te zniszczenia takie jak sa na prawdę. Nie chodzi mi tu o odpadanie części i przełamywanie samochoów ale np. 220 km/h + mur = harmonijka B) Pewnie wielu osobom by to przeszkadzało, dlatego mogliby to zronbić w innym trybie np. Simulation albo coś w tym stylu. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez XvX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ludzie to jest wersja ALPHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 sorki ale nie chce mi sie szukac - dajcie linka do dema :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) przykład "pseudo-kaskaderów" wydaje się być śmiesznym argumentem przeciw wprowadzeniu w LFS zniszczeń i tym samym zwiększeniu ogólnego realizmu nie argumentowalem wprowadzenia w LFS zniszczen tylko stwierdzilem fakt iz czasem wykorzystuje sie je w nie do konca odpowiedni sposob... Moim zdaniem jest na odwrót - "pseudo-kaskaderzy" mogę zwieszkyć grupę ludzi, których w LFS bawiły tylko stłuczki, a co za tym idzie zmniejszyć monotematyczność serwerów w LFS i powiększyć liczbę osób jezdzacych w LFS. true... ale wowczas niech ci milosnicy sportow extremalnych rozbijaja sie na stworzonych do tego serwach, starajac sie unikac tych serwow gdzie ludzie chca sie poscigac... ale to juz nie temat na dyskusje, bo za to odpowiedzialni sa admini (ktorzy zwykle dobrze wywiazuja sie ze swoich powinnosci) Problem pojawia sie kiedy ich nie ma, a liczba 'kaskaderow' przewaza na serwie i o wszelkich vote'ach nie ma mowy... ale coz - wina niczyja :) giera super, innowacje w S2 tez coraz bardziej lubie - a za innych kierwcow odpowiedzialnosci przeciez nikt nie ponosi. EDIT: @kev: DOWNLOAD S2 DEMO Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelCPC Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A co do samej wersji gry, to mi brakuje jeszcze większej czułości blachy na zniszczenia. Jak juz robią te zgniecenia, a ludzie i tak beda się tłumaczyć, że "mają rozbitą furę, dlatego im tak słabo idzie", to niech zrobią te zniszczenia takie jak sa na prawdę. Nie chodzi mi tu o odpadanie części i przełamywanie samochoów ale np. 220 km/h + mur = harmonijka B) 1387225[/snapback] O tak! 50 km/h w twardą bandę i dalej auto ma nie jechać! Tak powinno być? I niewiem czy to zachęci tych, którzy chcą rozwalać auto, bo jeden wypadek to już koniec. Ktoś pisał, że podobno w LFS można spalić gumy... jak to się objawia i jak to zrobić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 normalnie palisz gume, opony sie nagrzewają do 200 stopni, tracisz kompletnie przyczepnoś az nagle trach i lapiesz gume. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 normalnie palisz gume, opony sie nagrzewają do 200 stopni, tracisz kompletnie przyczepnoś az nagle trach i lapiesz gume. 1408900[/snapback] A druty chociaż wychodzą? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 nie stety nie ide dalej pykac w s2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 pochwalcie sie swoimi czasami na asfaltowym torze w "normalną" strone na turbo. moj to 1:35:70 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 1,29,50 gtt 1,36,09 gt 1,36,58 gti narazie tylko tyle bo nei moge dojsc do porozumienia z kierownica:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 1:29.29 na myszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) ster: mysz best laps: blackwood S1, GTT - 1.28.99 blackwood S2, GTT - 1.30.38 :mur: musze wiecej jezdzic S2... UPDATE: blackwood S2, GTT - 1.30.14 :) 29 in progress heh Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...