TyBiAs Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam, Zabralem sie ostatnio za upieksznaie mojego Gnome'a :D No i niektore theme'sy potrzebuja zainstalwoanego smooth engine. No to sciagnalem dziada i zainstalowalem. Jednak nie mam pjecia jak go teraz uzyc :P W readme czy jakis innyc txt.ach nic niema, na google tez szukalem. Zeby dodac theme do gnome, musi on byc w formacie tar.gz, natomiast wszytskie theme dla GTK wykorzystujace smooth engine sa w formacie tar.bz2 .... Czy wystarczy zmienic ich format i dodac normalnie? Jak ktos wie jak tez tematy zainstalowac to bylbym wdziecnzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nudzi mi sie to odpowiem :D nie musi byc w zadnym formacie o ile nie uzywasz instalatorow dla klikaczy. rozpakuj paczke do ~/.themes i tyle. bedzie widoczna. ostatecznie do /usr/share/themes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...