Skocz do zawartości
kucyk

Kill Switch

Rekomendowane odpowiedzi

Ukazała się demo tej gierki. Znajdziecie je pod tym linkiem:

http://www.gamershell.com/download_5324.shtml

Waga - 77MB.

Jak zagram to opowiem co i jak :lol:

Update:

No zagrałem i ciekawie się gra. Nie będzie to jakiś hicior, ale całkiem przyjemna gierka. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem zagrałem i oto moje wrażenia.

GRAFIKA.

Przyzwoita, ale zostalismy juzprzyzwyczajeni do silnika Havoc i brak reakcji z otoczeniem pozostawia niedosyt.

Bohater biegnie jakby w miejscu itp.

MUZYKA

IMHO jakiś loop zapuszczony tylko. Moze w wersji final bedzie lepiej

AI lub jak kto woli SI

Na poczatku myslalem uu niezle. Ale w polowie zobaczylem ze przeciwnicy chowaja sie za skrzynkami, a gdy przechodze nieraguja to wrazenie opadlo.

CO MI SIE SPODOBALO.

Jestem pod duzym wrazeniem mozliwosci naszego bohatera jesli idzie o pozycje. Strzela na kilka roznych sposobow zarowno stojac jak i klekajac lub chowjac sie za elementami otoczenia. Strzly znad glowy jak w hamerykanskim filmie :)

Moja ocena 7.5/10 Mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia na full bo juz dawno w nic nie pykalem. Z zapowiedzi wynika ze bedzie w marcu aha czyli to juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie na gamershell ukazał sie kill_switch update demo... z ciekawości ściągnąłem bo myślałem że jakaś może nowa misja bedzie... ale okazało sie że jedynym updatem było zmienienie na wstępie logo ATI na nVidii .. :? KOMERCHA rOx !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

latwa, prosta i przyjemna, czekamy na pelna :D

Raczej za prosta i kiepsko wyglądająca jak na gre roku 2003/2004 :?

Grafika: kicz, silnik chyba żywcem przeniesiony z konsoli - na jednej z topowych kart fps rzędu 41 w 1024x768

Postać wygląda zaś jak klocek lego i tak też się porusza ;->

Jeśli ta gra ma tak wyglądać w pełnej wersji (a zapewne za dużo to się nie zmieni) to dałbym jej 2 na 10. Szkoda pieniedzy/czasu. Wyszło i wyjdzie niebawem na czasie o wiele więcej ciekawszych gier ;]

Polecam gorąco demo breed'a :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem o wyjściu tej gierki na PC. Swego czasu Konami wydało na Soniaka pod tym tytułem całkiem przyjemną "szczelanke" w klimatach DELTA Force/SC. Czy ma ktoś więcej informacji na ten temat? Jakieś linki do screenów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oplaca sie kupowac gazet dla tej gry. Tak cienkiej gry to jeszcze na oczy nie widzialem. A krotkie to, niecale 2h grania :P

Pewnie z tym czasem to oczywiscie przesadzasz tak jak przesadzali ludzie z HL2 EO :P ale to nie zmienia faktu,ze gra jest slaba,chociaz sa gorsze produkcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi