kucyk Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Ukazała się demo tej gierki. Znajdziecie je pod tym linkiem: http://www.gamershell.com/download_5324.shtml Waga - 77MB. Jak zagram to opowiem co i jak :lol: Update: No zagrałem i ciekawie się gra. Nie będzie to jakiś hicior, ale całkiem przyjemna gierka. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Ściągnąłem zagrałem i oto moje wrażenia. GRAFIKA. Przyzwoita, ale zostalismy juzprzyzwyczajeni do silnika Havoc i brak reakcji z otoczeniem pozostawia niedosyt. Bohater biegnie jakby w miejscu itp. MUZYKA IMHO jakiś loop zapuszczony tylko. Moze w wersji final bedzie lepiej AI lub jak kto woli SI Na poczatku myslalem uu niezle. Ale w polowie zobaczylem ze przeciwnicy chowaja sie za skrzynkami, a gdy przechodze nieraguja to wrazenie opadlo. CO MI SIE SPODOBALO. Jestem pod duzym wrazeniem mozliwosci naszego bohatera jesli idzie o pozycje. Strzela na kilka roznych sposobow zarowno stojac jak i klekajac lub chowjac sie za elementami otoczenia. Strzly znad glowy jak w hamerykanskim filmie :) Moja ocena 7.5/10 Mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia na full bo juz dawno w nic nie pykalem. Z zapowiedzi wynika ze bedzie w marcu aha czyli to juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A cóż to za gra? BTW Kucyk, gdzie Twój av z epoki lodowcowej? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 właśnie zasysam... ale zapowiada sie kolejna pusta strzelanka... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 BTW Kucyk, gdzie Twój av z epoki lodowcowej? ;]Już dawno nieaktualny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Wygląda mi to trochę na konwersję z konsoli :| ale gra się w miarę dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A ja sciagnolem przed robota. Zainstalowalem. Minute zagralem. No i zdania jeszcze zbytnio nie mam, ale do gustu mi chyba nie przypadnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 sciagnalem, zainstalowalem, zagralem, wylaczylem, odinstalowalem, skasowalem instalke :D nie moj typ gry :< grafika srednia, muzyka srednia, dzialanie myszy zalosne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Wygląda mi to trochę na konwersję z konsoli :| ale gra się w miarę dobrze ;]Bo to jest konwersja, grałem w to na PS2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 na ps2 pewnie sie sprawdza :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Nie jest az tak fatalnie... Dawkowac po 30 minut dziennie w celu rozladowania stresu ;) i jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 DL :arrow: install :arrow: exe :arrow: LOL :arrow: exit :arrow: uninstall tak po krotce przedstawia sie recenzja moimi oczami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 DL :arrow: install :arrow: exe :arrow: LOL :arrow: exit :arrow: uninstall tak po krotce przedstawia sie recenzja moimi oczami ;) muheheh bardzo ciekawa recenzja... oby tylko HL2 nie miał takiej recenzji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 właśnie na gamershell ukazał sie kill_switch update demo... z ciekawości ściągnąłem bo myślałem że jakaś może nowa misja bedzie... ale okazało sie że jedynym updatem było zmienienie na wstępie logo ATI na nVidii .. :? KOMERCHA rOx ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 latwa, prosta i przyjemna, czekamy na pelna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 latwa, prosta i przyjemna, czekamy na pelna :D Raczej za prosta i kiepsko wyglądająca jak na gre roku 2003/2004 :? Grafika: kicz, silnik chyba żywcem przeniesiony z konsoli - na jednej z topowych kart fps rzędu 41 w 1024x768 Postać wygląda zaś jak klocek lego i tak też się porusza ;-> Jeśli ta gra ma tak wyglądać w pełnej wersji (a zapewne za dużo to się nie zmieni) to dałbym jej 2 na 10. Szkoda pieniedzy/czasu. Wyszło i wyjdzie niebawem na czasie o wiele więcej ciekawszych gier ;] Polecam gorąco demo breed'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A cóż to za gra? BTW Kucyk, gdzie Twój av z epoki lodowcowej? ;] Teraz ma podswietlany Cooler ze strefy lodowcowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Słyszałem o wyjściu tej gierki na PC. Swego czasu Konami wydało na Soniaka pod tym tytułem całkiem przyjemną "szczelanke" w klimatach DELTA Force/SC. Czy ma ktoś więcej informacji na ten temat? Jakieś linki do screenów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 www.google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 http://www.gamespot.com/pc/action/killswit...creenindex.html wyglada slabo, ale moze ma rewelacyjny gameplay w co watpie, bo dzis w grach ciezko taki znalezc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hmmm, recka na gamespot.com w sumie nie za optymistyczna. Tylko 6.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hmmm, recka na gamespot.com w sumie nie za optymistyczna. Tylko 6.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Z tego co widzialem (narazie tylko treninig) i slyszalem to bedzie hicior pokroju Suffering Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 przecież demo było tego kawał czasu temu, giera beznadziejna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 przecież demo było tego kawał czasu temu, giera beznadziejna... Po glebszym obcowaniu z gra stwierdzam ze masz racje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Juz na konsolke recenzowali giere jako sredniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Kto jeszcze nie grał w Kill.Switch to ma okazję bo w najnowszym Click'u dali pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie oplaca sie kupowac gazet dla tej gry. Tak cienkiej gry to jeszcze na oczy nie widzialem. A krotkie to, niecale 2h grania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Oj gorsze już były produkcje :) Kill.Switch to według mnie całkiem miła, prosta, miodna i szybka strzelanka dla kogoś kto nie ma za dużo czasu na granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie oplaca sie kupowac gazet dla tej gry. Tak cienkiej gry to jeszcze na oczy nie widzialem. A krotkie to, niecale 2h grania :PPewnie z tym czasem to oczywiscie przesadzasz tak jak przesadzali ludzie z HL2 EO :P ale to nie zmienia faktu,ze gra jest slaba,chociaz sa gorsze produkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...