Pavlik Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam! Mam pytanie: jak sprawdzić (może jest do tego jakiś program?), ile pamięci RAM jest mi przy danej aplikacji potrzebne? Tzn. włączam daną aplikację (najbardziej wymagający program lub grę) i na podstawie np. intensywności korzystania z pliku wymiany, szacowana jest pożądana ilość RAMu. Może da się sprawdzić to w inny sposób (windows XP Professional). Pozdrawiam! P.S. Wiecie, gdzie można tanio kupić pamięci RAM DDR 400 o pojemności 1 GB, ale w jednym module?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_2 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Witam! Mam pytanie: jak sprawdzić (może jest do tego jakiś program?), ile pamięci RAM jest mi przy danej aplikacji potrzebne? Tzn. włączam daną aplikację (najbardziej wymagający program lub grę) i na podstawie np. intensywności korzystania z pliku wymiany, szacowana jest pożądana ilość RAMu. Może da się sprawdzić to w inny sposób (windows XP Professional). Pozdrawiam! tylko raczej na wyczucie, podaj przykald t oci powiem :D P.S. Wiecie, gdzie można tanio kupić pamięci RAM DDR 400 o pojemności 1 GB, ale w jednym module?? wiesz nie che byc nie grzeczny ale zapewne w sklepie komputerowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Chodzi mi o sklepy internetowe. Jedyny, gdzie znalazlem moduly 1 GB to na sirius.pl, ale tylko w zestawach dual (razem 2 GB, co tez jest ciekawym rozwiazaniem ;) ). A w zwykłych sklepach- zapomnij! Nawet na zamówienie nie ma, bynajmniej w moim miescie (i okolicy). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...