Gość marcin-1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Kupiłem Aregogate 2 i mam tam czujniki wiekszość z nich podłączyłem, oprócz tego do procesora. Jak i gdzie umieścić czujnik temperatury aby przy okazji nie uszkodzić procesora? Gigabyte GA 7N400 L, ATI Radeon 9700, Athlon Xp 1800+, 512 MB RAM, Maxtor 80 GB. Marcin-1981@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wsunac pod radiator tak zeby byl jak najblizej jadra procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 O ile nie mas CopperShrima to: Zdejmij radiator z procesora, ustaw czujke zaraz przy rdzeniu procesora. Zrob to tak by czarna czesc kabla nie wchodzila na procesor ( jest na tyle gruba ze moglyby byc problemy z raiatorem) ...i tyle:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin-1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Dobra dzięki. Widziałem artykuł gdzie umeszczono czujnik pod procesorem i dopiero włożono go do soketu i nałożona radiator. Gigabyte GA 7N400 L, ATI Radeon 9700, Athlon Xp 1800+, 512 MB RAM, Maxtor 80 GB. Marcin-1981@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 a jeżeli jst cooperShim to co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Co wy wszyscy piszecie!!! przeciez taki czujnik montuje sie pod procem!! musisz go przykleic pod procem najlepiej jak bys zastosowal pomiedzy nim a czujnikiem BIALA paste termo.!! Jezeli zamontujesz go na procu mozesz pogorszyc sobie przewodzenie ciepla! Moze sie myle ale to kiedys gdzies czytalem na benchmark.pl chyba przy recenzji TT Volcano 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 im chyba nie chodzi o przyklejenie to rdzenia tylko do radiatora jak najblizej miejsca styku z rdzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Co wy wszyscy piszecie!!! przeciez taki czujnik montuje sie pod procem!! musisz go przykleic pod procem najlepiej jak bys zastosowal pomiedzy nim a czujnikiem BIALA paste termo.!! Jezeli zamontujesz go na procu mozesz pogorszyc sobie przewodzenie ciepla! Moze sie myle ale to kiedys gdzies czytalem na benchmark.pl chyba przy recenzji TT Volcano 11 jak nie wiesz to nie pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...