tomboym87 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 czemu moja nagrywarka tak słabo odczytuje płyty. np. podczas gry w gta vc gdy koleś wychodzi z samochodu gra staje a po chwili rusza. Gdy wziełem od kumpla cd rom lg 32x to gra normalnie chodziła. Problem dotyczy równięż odczytu filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zabrudzony laser ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 tomboym87 Kurcze przy takim kompie masz tylko Lite-On 52/32/52... Zapodaj link do ORB'a chcialbym zobaczyc wynik 3D Marka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam ta sama nagrywarke i to samo sie dzieje u mnie w gta vc Raczej nie jest to wina zabrudzonego lasera -to wystepuje od nowosci nagrywarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 pewnie macie model ltr-52327s, tez mialem tego zloma i robil zonki, wymieniony na model sohr-5238s i jest po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...