tomko Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 bo mam możliwość kupienia w/w moniotra i zastanawiam się jaką cenę gościowi zaoferować. Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 nowy kosztuje około 940 więc myślę że tak kolo 700-750?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Za roczny i używany? Czy za roczny który przeleżał w magazynie? Na gwarancji? Kupujesz na miejscu czy dochodzą koszty wysyłki? Cena różnie od połowy do 75% wartości, wszytko zależy od czynników wyżej wymienionych i innych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Roczny, używany, z gwarancją. Dzisiaj będę z gościem rozmawiał, myślę, że zaproponuję mu 500 i zobaczę co powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 600 zl i drozej nie bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...