answer2001 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam motorole c550. Użwam programu p2kman do zgrywania i wgrywania .jpg i .midi. I mam olbrzymi problem wgrane dzwonki i tapety nie moge usunąć ani przez komórke ani przez program p2kman. CO MAM ZROBIĆ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja proponuje probowac az sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A ja proponuje pisac w temacie o c550... Zeby wszystko o tym telefonie bylo w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Popieram RoKfora, bo juz jest chyba z 5 topicow o tej motce,a jeden najdluzszy i proponuje w nim pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek11 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mam problem nie moge zgrac zdjęć z mototroli c550. wyskakuje mi błą connect phone and try agan co mam zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek11 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 szuper jak by ktoś odpiszał dzis a jeśli można prosić to piszcie na gg!!!!!! 3053646 wielkie dziekiszuper jak by ktoś odpiszał dzis a jeśli można prosić to piszcie na gg!!!!!! 3053646 wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Piszcie w tym topicu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66039&start=90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...