piotrek789456 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 interesuja mnie karty z serii radeon 9800 pro (256 bit), nie wiem ktora najbardziej sie oplaca kupic i gdzie, zeby nie przeplacic.. prosze o rade :) z gory dzieki za odpowiedz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A kiedy ta wyprzedaż ??od 27 sierpnia - czyli 26 sierpnia wieczorem pod sklepem z dużymi kolegami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 A kiedy ta wyprzedaż ??od 27 sierpnia - czyli 26 sierpnia wieczorem pod sklepem z dużymi kolegami :D Hehehe.... albo lepiej z kumplami z siłowni... :lol: Jak nie masz - zakup.... :lol: Tanio? - Allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz354 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 najtaniej oczywiscie w sklepie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 najtaniej oczywiscie w sklepie :) Hehehe.....:lol: Dobre.... :D W sklepie.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 sirius.pl omijaj z daleka. kupiłem kilka dni temu obudowe. przyszła porysowana :( zamaiwalem u nich karte grafiki taka sama jak ty chcesz. zadowolony otwieram paczke. patrze a karta była używana. kurz na wentylatorku porysowany śledz itd. nie polecam tego sklepu. tanio, w sumie chyba najtaniej mają www.proline.pl. kilka razy już u nich zamaiwałem. powiem tyle, ze zawsze byłem zadowolony. sprzet przychodził nowy, dobrze zapakowany. kontakt z nimi jest rewelacyjny, do tego gdy zamowimy do godziny 17 towar wysyłąją tego samego dnia !!! naprawdę rewelacja!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...