Skocz do zawartości
Gość

gf3 ti 200

Rekomendowane odpowiedzi

Który model najlepszy do o/c

Jako, ze jestes tutaj nowy to mozesz jeszcze nie wiedziec. Chociaz kazdego obowiazuja te same reguly. Przeczytaj regulamin.

Jest tam mowa o opcji "szukaj".

Gainward daje najlepsze wg. mnie mozliwosci podkrecenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedzi

i przepraszam ze niesprawdziłem

jezeli chesz nowa grafe od nvidy to odradzam GF3

nie oplaca sie

lepiej dołozyc i kupic GF4 4200

:D :twisted: heh ja tak zrobiłem i dzisiaj zamiast gf3ti200 gainwarda mam gf4ti4200 gainwarda ultra/650 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz mam dylemat ati czy dżifors .Jak z jakościom obrazu w gf :?:

Przestancie z ta jakoscia obrazu !!!

Nie widac zadnych roznic !!!

Jak nie przystawisz dwoch identycznych monitorow z kartami gf i radeon to nie bedzie widzial roznicy nigdy.

Mialem matroxa 400 i potem zaraz voodoo 3 i roznicy nie widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz mam dylemat ati czy dżifors .Jak z jakościom obrazu w gf :?:

Przestancie z ta jakoscia obrazu !!!

Nie widac zadnych roznic !!!

Jak nie przystawisz dwoch identycznych monitorow z kartami gf i radeon to nie bedzie widzial roznicy nigdy.

Mialem matroxa 400 i potem zaraz voodoo 3 i roznicy nie widzialem.

Heehehehehehe bo po prostu Voodoo 3 daje niesamowicie dobry obraz 2d....!!!!!

Jesli nie widzisz roznicy miedzy markowym a <span style="color:red;">[ciach!]</span>owym gf'em to jeszcze mozna powiedziec ze masz dziwny monitor albo jestes malo wymagajacy... Ale proponuje ci obejrzec film na DVD na tv out i na monicie wpierw na np. radeonie 256 albo 8500 a potem na dowolnym gf'ie... oooo coto, widac roznice? niesamowite, alez ten obraz na ati ma bardziej soczyste kolory i ostrosc duza , obraz na tv out tez jest ostrzejszy wogole jak to mozliwe ze skombinowali takie filtry rfi, moze ati czituje?

Potem odpal sobie jakas gierke, nie wiem, CS'a, RTCW, AA.... coto, znowu na radku jest ladniejszy obraz? jasniej? To istnieja inne kolory niz braz/zolc i zielen? Hmmm, jaki ten radeon dziwny, patrz to jakies NnVidia (Nie-nVidia) potrafia wyswietlac obraz? Lepszy ? Taaakk, to musi byc OGC 100.1 for VGA adapters....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam. Tylko malkontenci potrafia wynajdywac roznice w jakosci.

Podczas wojny 3dfx z nvidia lalem ze smiechu jak nvidia dawala screeny z 32 bitowego koloru zaraz obok 24 bitowego voodoo 3. Powiekszali specjalnie obrazki i tekstury zeby potencjalny nabywca wybral wlasnie ich produkt. Megalol z ich strony.

Co do obrazu 2d od voodoo 3 3000 od Creativa to mam go w domu i jest taki sam jak obraz na moim gf2mx sparkle.

Nikt mi nie wmowi glupot, ze ma obraz jak zyleta a wczesniej mial rozmazany, ze oczy bolaly. Poprostu kupujac nowa karte wyszukujemy jej plusow aby sie podbudowac, ze wykonalismy dobry zakup. I jak sie zobaczy teksturke w innym kolorze niz na poprzedniej grafie to juz jest SUPER (:):):) ). A do tego dochadza pomylone recenzje z sieci o lepszej jakosci obrazu 2d i 3d jednej karty nad druga i juz nawet sie nie trzeba specjalnie przygladac aby stwierdzic, ze to prawda - zalosne. Ja tego nie kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Gainwarda TI200 GS450 i na jakość obrazu nie nażekam, ostatnio oglądałem filmy na tv i wsio było spox, obraz wyraźny, a kolory soczyste i ostre tak więc .............. jak kto woli jedni lubią córki :P a inni teściowe :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam win98 i linuxa i:

na windowsie jest w sterownikach cos takiego jak digital vibrance i jak dam do oporu to obraz sie robi bardziej kolorowy (nasycony), jednak jak uaktywnilem ta opcje pod linuxem to przezylem szok. obraz jest o niebo lepszy i wyrazniejszy niz pod windowsem i kolorki ladniejsze i wogole ... luxusik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja troche z innej beczki ja jest juz o ti 200 i jeszcze o palit daytona to sie zapytam

opłaca sie kupić za 370 tą grafe jest jeszcze gwarancja ???

miesiac temu mialem nowa kaupic za 490pln takze cena 370 jest jak najbatrdziej OK

bierz ja i nie kompinuj :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...