Buziak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A wiec mam problem kiedy zasysam i moj upload jest za wysoki moj pi.... server sie rozlancza i trace neta, bez NetLimitera takie akcje dzija sie jakies 1000 razy dziennie. Ale niestety NetLimiter na Windzie XP z wszystkimi uaktualnieniami ma problem, bo po jego instalacji zamkniecie jakiego kolwiek programu powoduje pojawienie sie okna z ostrzerzeniem "Instrukcja spod " tu jakies cyfry i literki" odwoluje sie do pamieci pod adresem "cyfry". Pamięć nie moze byc "read" Powie mi ktos o co tu kur.... chodzi :/ Jak bedzie trzeba zamieszcze linka do screnna. Jesli ktos zna jakis inny ale podobny program do NetLimitera prosze o podanie jego nazwy. Z gory thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 [...]Jesli ktos zna jakis inny ale podobny program do NetLimitera prosze o podanie jego nazwy.Bandwidth Controller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A moglbym prosic o kroyka instrukcje obslugi :lol: ?? Bo niestety niby ograniczam wysl na porcie ale on i tak tego nie przestrzega :/ I teraz niewiem czy ja cos robie zle, czy cos sie kaszani ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 kurde nikt nie moze mi pomoc ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 http://neostrada.info/programy.php?program...amy=bcontroller Już bardziej się tego nie da wytłumaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 to tak wszystko pieknie, tylko ze to jest konfig tego programu na serverze :) A moj server jest na IPCop i niemam jak go tam wsadzic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dobra jest juz chodzi :) THx za pomoc :) Temat mozna zamknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...