Skocz do zawartości
bober2005

Co zmienic??

Rekomendowane odpowiedzi

obsluga do [gluteus maximus] to pewnie dlatego ze sa tylko 2 ulice dalej od najlepszego pod wzgledem obslugi polskiego sklepu proline:]

i nie strasz mnie 2 tyg kupilem tam osobiscie abita nf7 i jak narazie dziala, i nawet pan mi sprzedal bez zadnego gadania 20 taniej niz bylo w cenniku papierowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ASRock ?? Według mnie nie powinno się inwestować w taki "chłam", lepiej od razu kupić pożądną płytę...jeśli już nie starczy na tego Abita to może coś tańszego, ale nie od razu ASRock...

Może np. Asus A7N8X-X (nForce2 400) - 304zł

...albo coś innego, ale lepszego niż ten ASRock - bo co z tego że będzie miał dobre pamięci jak płyta będzie h***a ?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie - TAK - najważniejsza jest dobra płyta główna - ten Abit jest bardzo dobrym wyborem, a jeśli chodzi o pamięci to 512 będzie wystarczające - wcale nie są od razu potrzebne duale...ważne, że płyta będzie dobra...a nawet bardzo dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to sie ciesz ze nie jestes z wroclawia. wyobraz sobie ze przychodzisz do proline i stoisz (jedyny sklep komputeroy jai znam gdzie klient musi stac) przy ladzie i pan ci wkleja gadke taka jak 30 lat temu szatniarz w misiu: "nie mamy panskiego plaszcza i co nam pan zrobi?" i "za rzeczy pozostawione w szatni szatniarz nie odpowiada" i to jest wlasciwa dewiza proline. kumpel kiedys kupil u nich walniete elixiry a ze mieli tego cala kupe to wymiana nie pomagala to mu powiedzieli ze beda mu pamiec wymieniac na kolejna wadliwa sztuke oczywiscie po ustawowych 3 tygodniach czekanie i ze beda tak robic az mu sie znudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ASRock ?? Według mnie nie powinno się inwestować w taki "chłam", lepiej od razu kupić pożądną płytę...jeśli już nie starczy na tego Abita to może coś tańszego, ale nie od razu ASRock...

Może np. Asus A7N8X-X (nForce2 400)  - 304zł

...albo coś innego, ale lepszego niż ten ASRock - bo co z tego że będzie miał dobre pamięci jak płyta będzie h***a ?!?

W sumie masz racje :) Ja tylko patrzyłem pod kątem cenowym a chłopak chciał tanio co nie :?: w końcu ASRock jest tak samo do du.. jak ECS ale to jush inny temat. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aimar a miales kiedys asrocka? no to polecam topic o asrocku gdzie ludzie przez 1000 postow maja JEDYNIE problemy takie jak uzyskac fsb o 33mhz wieksze niz gwarantowane jak zmienic maca sieciowki i inne takie. watpie zeby jakas inna plytka byla tak bezproblemowa jak ta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi