konnik_tl Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mi folder WINDOWS zajmuje prawie 7 Gb, w tym 5.5 GB w samym folderze system32. Wydaje mi sie to troszke duzo, mozna to jakies "skrocic" i "uspokoic" aby sie tak nie rozrastalo ? 1691189[/snapback] Ciekawe skąd wziełeś takie rozmiary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam zainstalowane ponad 3Gb programów, system postawiony ponad pół roku temu i zajmuje on zaledwie 900MB!!!!! system32 zajmuje zaledwie bądź aż 600MB. przeinstaluj bądź sprawdź tak jak na początku było napisane katalo temp oraz w system32 dllcache czy win nie utworzył kopi zapasowych. u mnie ma ten folder zaledwie 1,5MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mi folder WINDOWS zajmuje prawie 7 Gb, w tym 5.5 GB w samym folderze system32. Wydaje mi sie to troszke duzo, mozna to jakies "skrocic" i "uspokoic" aby sie tak nie rozrastalo ? 1691189[/snapback] ale syf u mnie katalog windows zajmuje 833mb a sys stoi od 2 miechów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...