werki Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A wiec mam dwa problemy zaczne od pierwszzego. 1.Gdy wlaczam ie to po jakims czasie nie zaleznie na jakiej stronce jestem otwiera mi sie full stron zawsze te same w wiekszosci fastsearch czy cos takiego nie wiem od czego to bo na tamta strone wogule nie wchodzilem.Problem wyglada tak wlaczam ie otwiera sie full stron zamykam je alt+f4 i jak znowu wlaczam ie to jusz dobrze ale jak wlacze cos w nowym oknie to znowu tak. Jak usunac to. 2.W zakladce adres macie ja troche wyzej w ie pod przyciskami mam kilka hinskich adresow ktore sie nie chca usunac jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Czy byłeś na tych stronach Ty czy ktoś inny (korzystający z tego kompa) nie wnikam :wink: ale pewnie jest ustawiana jakś stronka startowa i to ona otwiera tamte, zobacz Narzędzia/Opcje Internetowe -> Strona startowa czy jakoś tam czy jest coś ustawione jak tak to zmień lub usuń. Co do chińskich to może są w folderze "ulubione" i tam je trzeba usunąć (tutaj strzelam :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 W startowej mialem oneta a tera zmienilem na wp i dobrze!!! a jesli chjodzi o ulubione to tam ich niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 łaziło się po gołych dupkach i pozbierało rzepy? :lol: żartowałem. zobacz to: 1. czy w autostarcie nie masz jakiegoś "dziwnego " skrótu? 2. start -> uruchom -> wpisz "msconfig" -> zakładka "uruchamianie/autostart -> tam przeszukaj pod kątem dziwnych programów 3. przeskanuj kompa antywirusem te adresy: 1. odpal opcje internetowe -> zakładka ogólne -> wyczyść historię (uwaga - wykosisz wszystko), i poczyść też tymczasowe pliki internetowe (pliki i pliki cookie). 2. możesz też wybiórczo wykosić adresy z historii (ale nadal będą w pasku adresy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zrobilem tak jak mwiliscie zostalo mi jeszcze przezkanowac kompa antywirusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A wiec mam dwa problemy zaczne od pierwszzego. 1.Gdy wlaczam ie to po jakims czasie nie zaleznie na jakiej stronce jestem otwiera mi sie full stron zawsze te same w wiekszosci fastsearch czy cos takiego nie wiem od czego to bo na tamta strone wogule nie wchodzilem.Problem wyglada tak wlaczam ie otwiera sie full stron zamykam je alt+f4 i jak znowu wlaczam ie to jusz dobrze ale jak wlacze cos w nowym oknie to znowu tak. Jak usunac to. 2.W zakladce adres macie ja troche wyzej w ie pod przyciskami mam kilka hinskich adresow ktore sie nie chca usunac jak to zrobic? A na przyszlosc, zainstaluj PopUpCopa www.popupcop.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...