Skocz do zawartości
werki

Klopoty z IE5.0

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec mam dwa problemy zaczne od pierwszzego.

1.Gdy wlaczam ie to po jakims czasie nie zaleznie na jakiej stronce jestem otwiera mi sie full stron zawsze te same w wiekszosci fastsearch czy cos takiego nie wiem od czego to bo na tamta strone wogule nie wchodzilem.Problem wyglada tak wlaczam ie otwiera sie full stron zamykam je alt+f4 i jak znowu wlaczam ie to jusz dobrze ale jak wlacze cos w nowym oknie to znowu tak. Jak usunac to.

2.W zakladce adres macie ja troche wyzej w ie pod przyciskami mam kilka hinskich adresow ktore sie nie chca usunac jak to zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy byłeś na tych stronach Ty czy ktoś inny (korzystający z tego kompa) nie wnikam :wink: ale pewnie jest ustawiana jakś stronka startowa i to ona otwiera tamte, zobacz Narzędzia/Opcje Internetowe -> Strona startowa czy jakoś tam czy jest coś ustawione jak tak to zmień lub usuń. Co do chińskich to może są w folderze "ulubione" i tam je trzeba usunąć (tutaj strzelam :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łaziło się po gołych dupkach i pozbierało rzepy? :lol: żartowałem. zobacz to:

1. czy w autostarcie nie masz jakiegoś "dziwnego " skrótu?

2. start -> uruchom -> wpisz "msconfig" -> zakładka "uruchamianie/autostart -> tam przeszukaj pod kątem dziwnych programów

3. przeskanuj kompa antywirusem

te adresy:

1. odpal opcje internetowe -> zakładka ogólne -> wyczyść historię (uwaga - wykosisz wszystko), i poczyść też tymczasowe pliki internetowe (pliki i pliki cookie).

2. możesz też wybiórczo wykosić adresy z historii (ale nadal będą w pasku adresy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec mam dwa problemy zaczne od pierwszzego.

1.Gdy wlaczam ie to po jakims czasie nie zaleznie na jakiej stronce jestem otwiera mi sie full stron zawsze te same w wiekszosci fastsearch czy cos takiego nie wiem od czego to bo na tamta strone wogule nie wchodzilem.Problem wyglada tak wlaczam ie otwiera sie full stron zamykam je alt+f4 i jak znowu wlaczam ie to jusz dobrze ale jak wlacze cos w nowym oknie to znowu tak. Jak usunac to.

2.W zakladce adres macie ja troche wyzej w ie pod przyciskami mam kilka hinskich adresow ktore sie nie chca usunac jak to zrobic?

A na przyszlosc, zainstaluj PopUpCopa www.popupcop.com :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi