night_crawler Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mam dziwny problem, a minaowicie: w grze Far Cry, w trybie CryVision (cos ala podczerwien) na forceware 61.xx postacie sa w odcieniach fioletu, zas na Omegach 1.5672 sa biale z czarnymi kropkami (sniezacy tv) o co chodzi ? czy omegi w jakis sposob oszukuja ? dodam , ze i trybie Perform. i Quality jest identiko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 (Gdy miałem 5900XT) Perform i Quality są identico ? u mnie wręcz przeciwnie... Najlepiej ukazywała różnice gra Legacy of Kain Defiance. Quality było jak Anizo :) Hmmm... ale na omegach 1.5303 było ok... Masz dodatek 1.1 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 chodzi o to, ze i w [Q] i w [P] sniezy tak samo na postaciach. FarCry ver. 1.1.0.1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 czy ktos moze wie ?????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wg mnie Omegi to rewelacyjne drivery, tylko tyle powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wg mnie Omegi to rewelacyjne drivery, tylko tyle powiemzgadza sie, ale dlaczego pojawia sie taki problem ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ale jestes 100% pewien, że chodzi wyłącznie o Far Cry? Jeśli tak, to być może to wina FarCry, a nie sterowników, jak piszesz w tybie cryvision w obu sterach jest nieprawidłowo. Być może to też wina karty, no ale tu można się tylko domyślać, musisz potestować kartę w innych grach. Ja mam dokładnie te same Omegi i we wszystkich grach jest zarówno obraz super jak i wydajność, jestem z nich bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trzeba patcha 1.1, on likwiduje wszystkie błędy związane z grą na kartach NV30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Omegi są rewelacyjne ! ale do ATi... do GF w wielu grach bugi powodują... Np. w Newerwinter Nights... :( Dobrze, że mam ATi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To widocznie jeszcze zależy komu bo mnie w Neverwinter Nights nie powodują bugów. :D Reno: zwróć uwagę co napisał - FarCry ver. 1.1.0.1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ale jestes 100% pewien, że chodzi wyłącznie o Far Cry? Jeśli tak, to być może to wina FarCry, a nie sterowników, jak piszesz w tybie cryvision w obu sterach jest nieprawidłowo. Być może to też wina karty, no ale tu można się tylko domyślać, musisz potestować kartę w innych grach. Ja mam dokładnie te same Omegi i we wszystkich grach jest zarówno obraz super jak i wydajność, jestem z nich bardzo zadowolony.Karta jest ok, a na ForceWare (jakimkolwiek) nie pojawia sie ten bug - tylko na Omegach. trzeba patcha 1.1, on likwiduje wszystkie błędy związane z grą na kartach NV30napisalem juz jaka mam wersje, zreszta nie mam GPU NV30 tylko NV25 - patrz podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tez zaobserwowalem podobne przebarwienia tekstur tylko tyle, ze na Radeonie 9500@pro i w Americas Army. W tych samych miejscach tekstury np sniegu sa takie fioletowo-rozowe, nie wiem czym to moze byc spowodowane :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...