Włodi Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zauważyłem że każdy film jaki odpalam na DVD ma jakby trochę za mało kolorów tzn wygląda trochę jakby włączyć 16 bit na pulpicie ( są widoczne przejścia między kolorami). Tak sobie pomyślałem, że skoro to DVD to obraz powinien być prawie idealny, zresztą widziałem u kumpla na stacjonarnym odtwarzaczu (PS2) i wyglądało to zdecydowanie lepiej niż u mnie na kompie. Czym to może być spowodowane? Do odtwarzania używam WinDVD. Jest tam taka opcja "użyj sprzętowej akceleracji kolorów" jednak nic a nic ona nie daje w moim przypadku. Na innych odtwarzaczach typu Power DVD itp. też próbowałem - to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Moze procek grafiki, nie uciaga...a nie ma tam czasem wymuszonych ustawien..spr zmniejszyc rozdzielczosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nie, to na pewno nie to, na d800 i 2mx wszystkie dvd dzialaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Moze procek grafiki, nie uciaga...a nie ma tam czasem wymuszonych ustawien..spr zmniejszyc rozdzielczosc. Nie ma tam nic takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Nikt nic nie wie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Naprawde nikt nie wie czego to wina? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...