M2X Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Polecam tą gierkę Darmowa rejestracja na http://mir3.isp.net.pl/ Co o niej sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jak masz jakies normalne lacze tj. np 512 to chetnie bym zassal od ciebie bo przeciez nim mi sie to sciagnie z tej korei to tam wszystkie skosnookie zoltki wymra :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2X Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 NIestety łącze jest nie najlepsze :(. Ale jak będzie lepsze to dam znać. :) wiem że pierwszy plik zajmuje 1.2 GB a później Updaty i tak do stanu aktualnego ok 3 GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Wlasnie pojawila sie open beta gry. screenshots download oficjalna europejska strona gry The Legend Of Mir 3 oficjalna swiatowa strona gry, tutaj zakladamy konto Jako fan mmorpg'ow odziwo jeszcze tego nie testowalem, tym razem nie omieszkam. ;] Edytowane 4 Marca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axadiw Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 www.mir3.9o.pl oto polski, darmowy server tej gry, tak sie akurat zlozylo ze jestesmy w trakcie przechodzenia na nowa wersje gry, wiec narazie scaigajcie klienkta tylko, serwer ruszy około wtorku/srody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Pirackie serwery maja to do siebie, ze gra na nich malo os. , sa niedorozwiniete (czyt. nie dziala czesc rzeczy z oficjala), maja duze pingi i padaja o wiele czesciej niz oficjal. Nie wiem jak jest z pirackimi serkami mir'a i nawet nie chce wiedziec, bo raz, ze to nie czas a dwa nie miejsce na to. ;] Teraz jest okazja przekonac sie jak to gra sie w prawdziwego mir'a a nie jego namiastke panie Axadiw. ;] update Pogralem troche i to nie dla mnie, animacja gorsza niz w diablo1, nieplynn, az oczy od tego bola ;/ , sterowanie kompletnie sknocone. Mechanicznie gra jest sprzed 10 lat. Jak komus nie przeszkadza kwestia wizualna, to moze sie pobawic. Z tego co widzialem, jest duzo roznych zdolnosci, ogolnie przypomina diablo. Ehh a na dodatek nie lubie tego klimatu - samuraje, starozytna Japonia, czy tam Chiny. ;/ blee ;] Edytowane 4 Marca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Oj ta gra już dosyć stara jest :). Widział z was ktoś kanał Game Network? Był na cyfrze+, nie jestem pewien co do innych satelit, ale tam był regularnie program o tej grze, oni byli współtwórcami czy coś, dużo było pokazywane i ogólnie gra mi się podobała. Podobna gra, którą zresztą też reklamowali to Myth of Soma, może też warto wypróbować. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axadiw Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ups sorki, ze nie pisalem tak dlugo, problemy z netem;] ath, akurat servery mira(te dobre) maja to do siebie ze nie padaja szybko, lostworld dziala juz rok i ma mu sie dobrze, inne maja juz po 3-4lata to tez sie trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...