Skocz do zawartości
M2X

MMORPG: Legend of MIR 3 - Evill Illusion

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie pojawila sie open beta gry.

screenshots

download

oficjalna europejska strona gry The Legend Of Mir 3

oficjalna swiatowa strona gry, tutaj zakladamy konto

Jako fan mmorpg'ow odziwo jeszcze tego nie testowalem, tym razem nie omieszkam. ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pirackie serwery maja to do siebie, ze gra na nich malo os. , sa niedorozwiniete (czyt. nie dziala czesc rzeczy z oficjala), maja duze pingi i padaja o wiele czesciej niz oficjal. Nie wiem jak jest z pirackimi serkami mir'a i nawet nie chce wiedziec, bo raz, ze to nie czas a dwa nie miejsce na to. ;]

Teraz jest okazja przekonac sie jak to gra sie w prawdziwego mir'a a nie jego namiastke panie Axadiw. ;]

update

Pogralem troche i to nie dla mnie, animacja gorsza niz w diablo1, nieplynn, az oczy od tego bola ;/ , sterowanie kompletnie sknocone. Mechanicznie gra jest sprzed 10 lat. Jak komus nie przeszkadza kwestia wizualna, to moze sie pobawic. Z tego co widzialem, jest duzo roznych zdolnosci, ogolnie przypomina diablo. Ehh a na dodatek nie lubie tego klimatu - samuraje, starozytna Japonia, czy tam Chiny. ;/ blee ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ta gra już dosyć stara jest :). Widział z was ktoś kanał Game Network? Był na cyfrze+, nie jestem pewien co do innych satelit, ale tam był regularnie program o tej grze, oni byli współtwórcami czy coś, dużo było pokazywane i ogólnie gra mi się podobała. Podobna gra, którą zresztą też reklamowali to Myth of Soma, może też warto wypróbować.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ups sorki, ze nie pisalem tak dlugo, problemy z netem;]

ath, akurat servery mira(te dobre) maja to do siebie ze nie padaja szybko, lostworld dziala juz rok i ma mu sie dobrze, inne maja juz po 3-4lata to tez sie trzymaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi