Skocz do zawartości
j.h.hudy

jakiej firmy jest to dvd :o

Rekomendowane odpowiedzi

qpilem w komisie 4 miesięczne dvd za 70 zeta , qpilem bo rok gwarancji pisemnej , predkosc 16x48 , wiec qpilem , wpinam do pc i tu zonk

wszedzie pisze ze to liteon a bios i xp pokazuje ze to : JLMS-XJ-HD165H VCH11

co to ulicha jest ??? , mialbyc liteon a jest <pupa> :wink:

skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakies firmware do tego ?? , na stronie www.liteonit.com.tw nie działa wogule opcja dvd nie wiem czemu :?

ale naped działa , regiln kiler i mi sie zmieniło z rpc 2 na rpc 1 i nie ma zmian regionu , wogule nie ma regionów jusz :lol:

w testach dvd ma predkosc 6x do 12x , czy to dobry wynik ???

aha , przy cd jest 23x do 49x , scandisk przechodzi prawidłowo , film 4 gb kopiuje 12 minut , jak ogladam film to napedu prawie wogule nie slychac (pracuje na 1x)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz czy dane przedkosci i szybkosci odzcytu płyty są dobre???

pytam sie bo to moje pierwsze dvd 8)

sprawdz jak mozesz jaki massz model

pozdrawaim

update: jak ktos potrzebuje cos do urzadzenia firmy JLMS to zapraszam na http://www.jlms.com.tw , przed chwilą ją znalazlem i wgrałem najnowszego flasha :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy coś pomogę ale możesz zainstalować sterownik (jak masz płytę nVidii) nazywa się nForce_IDE_4.12_winxp2k. Znajdiesz go na stronie nVidii. Pozdrawiam

PS. Może być tak że po wgraniu nowszej wersji biosu pojawi się nazwa. Ale tego nie jestem pewien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi