skaner Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Athlon XP 2400+ Abit NF7 Rev 2.0 + 2xDDRAM 256MB 3200 Pc400 mam dowas pytanie jakie ustwienia proponujecie do tego sprzentu albo czy czeba zmienic na nowszego biosa tak bo chciał bym osiągnąć z 2000mhz do 2400mhz tak by temperatura nie przekraczała 55 stopni prosze o pomoc ale prosze o cały opis np jak ustawicie w biosie itd !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 najlepiej to walnac nowego topica niz poczytac FAQ i Podstawowe Zagadnienia , no ale tacy sa nowi userzy :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26983 :!: :!: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81124 :!: :!: :!: nastepnym razem poczytaj regulamin :!: , :!: uzyj szukajki :!: , :!: uzyj glowy :!: , :!: kilku paluszkow :!: , :!: poruszaj oczkami a na bank cos znajdziesz :) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaner Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no ja juz to czytałem ale własnie za duzo ztego nie rozumiem prosze o dokłąndniejsze wiadomości ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 czego tu nie zoumiesz :?: facet wszystko masz podane jak na tacy wiec poczytaj i rob dokladnie jak w 1 linku a bedzie oki , uzyj glowy :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 nie rozumiesz to sie nie zabieraj za podkrecanie. czytaj forum a szczegolnie platforme AMD i podstawowe zagadanienia. poczytasz o problemach innych i o naszych odpowiedizach to zaczniesz cos z tego rozumiec. jak juz sam bediesz rozumial o czym mowimy to wtedy bedziesz wiedzial dokladnie co zrobic ze swoim prockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 tylko dlaczego takich tematów jest coraz wiecej - "jak uaktulanic biosa " sic !!! :| moze jakies ograniczenia dla nowych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 tylko dlaczego takich tematów jest coraz wiecej - "jak uaktulanic biosa " sic !!! :| moze jakies ograniczenia dla nowych ? jestem tez za ograniczeniem nowych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Niestety tak jest, ale "nowi" userzy zakładają konta właśnie po to by się o coś zapytać. Jak ja sam zakładałem konto na tweaku to już trochę wiedziałem, ale miałem jeszcze pełno wątppliwości i nie zakładałem na prawo, lewo topiców tylko czytałem o problemach innych i teraz sam mogę innym pomoagać ;) PS. Zróbmy może taki tuotorial dla początkujących, że na początku muszą trochę poczytać w FAQ i Podstawowych... albo coś w tym stylu :D a potem po pewnej dawce wiedzy pisać jak co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 PS. Zróbmy może taki tuotorial dla początkujących, że na początku muszą trochę poczytać w FAQ i Podstawowych... albo coś w tym stylu :D a potem po pewnej dawce wiedzy pisać jak co :D dobze gada :!: polac mu :!: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja nierozumiem jak mozna tego nie rozumiec.... :) Tak jest dobrze, przejrzysto napisane , a jezeli nie masz o tym zadnego pojecia to SIĘ ZA TO NIE BIERZ! Ot, taka moja rada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Nieno takie topic to tylko zamykać. By my jestśmy jasnowidzami jaką masz serie procka i jak ci sie podkreca!!!!!!!!!!!, i pewnie jeszcze wiemy jaka masz temperature teraz, żeby ocenic ile wyniesie po o/c!!!!!!!!. Widze juz 3 topic z tematem Athlon2400+ wszytkie podobnego typu!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...