smug Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy ukruszonego rdzenia w bartku 2500?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jak masz szczescie to zadne ewentualnie wieksza temp bo gorsza powierzchnia do oddawania temp. ale najprawdopodobniej po prostu proc tego nie przezyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mialem dosc mocno ukruszonego (w kazdym rogu) Athlona 1200 i dalo sie zauwazyc podwyzszona temperature ale zachowywal sie w pelni stabilnie i nic go nei ruszalo a krecil sie na 1533MHz nawet. Mysle ze z Bartonem bedzie podobnie, choc to juz innyc proces technologiczny - bardziej wrazliwy i w sumie moze byc roznie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ja tez mialem ukruszonego 1200Mhz grzal sie jak cholera ale dzialal zepsul sie wentyl na nim kiedys i proc osiagnol ponad 100C i koniec z nim :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wyższa temperatura to poważny problem. u mnie działał na nominalnych ustawieniach po podkręceniu o ponad 1100MHz po prostu się spalił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Kumplowi w sklepie lekko ukruszyli rdzeń Bartona podczas demontażu radiatora (niezłe lamy hehe) :D W jego przypadku objawem są nizsze mozliwości o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wyższa temperatura to poważny problem. u mnie działał na nominalnych ustawieniach po podkręceniu o ponad 1100MHz po prostu się spaliłEj to zes go strasznie stopniowo podkrecał - skok o ponad ghz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Przed ukruszeniem chodził na tyle. Zapodałem mu tą wartość, a nie wiedziałem, że jest ukruszony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Przeważniue to bartony po ukruszeniu rdzenia nienadają sie juz do niczego, ale sa przypadki ze nic sie przez to niedzieje, W starych duronach (ok.800MHz) ukruszony rdzeń to był standard, a w najnowszych bartkach bardzo ciezko przypadkowo ukruszyc rdzen, sam posiadam, wiec wiem, a radiator sciagam gdzies okolo raz na 2 tygodnie bo pracuje w sklepie komputerowym i dostaje jakies plyty do testowania wiec czesto sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Z własnych doświadczeń wyciągnąłem pewne wnioski: -throughbredy mają pewne problemy z działaniem po ukruszeniu ;) - niemiłosiernie grzeją sie ( moj 1800xp przy otwartej budzie w systemie z lekkim obciazeniem z dodaktowym wentylem przy coolerze rozgrzewa sie do ok 61*C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...