Krzysiek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ehhh niestety nie "tylko" 400$ bo 500% ;( w polsce przez pieprzone... no właśnie... czemu w polsce ta karta jest o 600 zł droższa niż w stanach? qrwa jush mam 16 baniek uzbierane ale w cenie netto moge miec dopiero za miesiąc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ehhh niestety nie "tylko" 400$ bo 500% ;( w polsce przez pieprzone... no właśnie... czemu w polsce ta karta jest o 600 zł droższa niż w stanach? qrwa jush mam 16 baniek uzbierane ale w cenie netto moge miec dopiero za miesiąc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ehhh niestety nie "tylko" 400$ bo 500$ ;( w polsce przez... no właśnie... czemu w polsce ta karta jest o 600 zł droższa niż w stanach? qrwa jush mam 16 baniek uzbierane ale w cenie netto moge miec dopiero za miesiąc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ehhh niestety nie "tylko" 400$ ;( w polsce przez pieprzone... no właśnie... czemu w polsce ta karta jest o 600 zł droższa niż w stanach?:( To proste, przecież Polacy są narodem bogatszym od Amerykanów... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 o kuźwa sory za tyle postów... non stop wyskakiwał mi jakiś błąd ogólny i myslałem że nie wbija... jak się kasuje posty? :oops: adminie help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 o kuźwa sory za tyle postów... non stop wyskakiwał mi jakiś błąd ogólny i myslałem że nie wbija... jak się kasuje posty? :oops: adminie help Juz poprawiam. I nie adminie tylko moderatorze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 MICRO$OFT flight simulator 2002 ,tu nawet z GF4Ti4600 mozesz miec momentami 5 klatek/s 8O ,a z tym Radeonem to pewnie z 7 wtedy wyciagniesz :wink:Zależy ile ustawisz jako minimum, bo nawet na moim sprzecie w 1024x768 wszystko max wyciąga 30 jak ustawie taką wartość. (wydaje mi się jednak, że może jednak obcina detale by uzyskać 30 bo jest to wartość stała i niezmienna podczas lotu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Do wszystkich tu zgromadzonych ! Drodzy Panowie. ten oto człowiek, który stał się szczęśliwym posiadaczem Radeon 9700 PRO firmy HiS nie ma większych powodów do zadowolenia ! Proszę podać mi choć jedną grę, która sprawaia trudności na GF4 (nieważne jaki model, byle byłby to Ti) ? NIEMA TAKIEJ GRY ! Nie ma? a wrzuć FSAA i Anizo w wyższej rozdziałce :P chyba że nie używasz bo za bardzo wygładza krawędzie :P NO NO też sobie tak myślałem a jednak u mnie na sprzęcie czyt po niżej))) dangeon sige tnie sie na rozdzielczośći 1024-768 !!!! czy to normale ?!?!?! czy to gre tak ktoś napisał ((microsoft )) i mam problemy z TnL wewszystkich grach obsługujących TnL robiłem wszystko sterowniki os przeinstalowałem i nic jedna gr 4 ti nie jest chyba taki cudny :( NO JAK WIECIE CO Z TYM ZROBIĆ TO PISZCIE JAK TO TYLKO NA MIM SPRZĘCIE TA KARTA TAK PYKA TO JA JĄ JUŻ SPRZEDAJE JAK SĄ CHĘTNI TO NIECH KLIKAJĄ CENA DO UZGODNIENIA JESZCZE 2 LATA GWARANCJI BEZ TYGODNIA !!!/////// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 MICRO$OFT flight simulator 2002 ,tu nawet z GF4Ti4600 mozesz miec momentami 5 klatek/s 8O ,a z tym Radeonem to pewnie z 7 wtedy wyciagniesz :wink: Zależy ile ustawisz jako minimum, bo nawet na moim sprzecie w 1024x768 wszystko max wyciąga 30 jak ustawie taką wartość. (wydaje mi się jednak, że może jednak obcina detale by uzyskać 30 bo jest to wartość stała i niezmienna podczas lotu) MAM wrażenie że mikrosoft olewa engina jego gry poprostu są dobre NIEKTURE ale co z tego jak na nie trzeba mnieć lebszy sprzęt nisz te chinole wyciskają !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 o kuźwa sory za tyle postów... non stop wyskakiwał mi jakiś błąd ogólny i myslałem że nie wbija... jak się kasuje posty? :oops: adminie help he he a może ?? chcesz mnieć wiecej postów na końcie hehe /// no dobra zciema nie jest zła :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Do wszystkich tu zgromadzonych ! Drodzy Panowie. ten oto człowiek, który stał się szczęśliwym posiadaczem Radeon 9700 PRO firmy HiS nie ma większych powodów do zadowolenia ! Proszę podać mi choć jedną grę, która sprawaia trudności na GF4 (nieważne jaki model, byle byłby to Ti) ? NIEMA TAKIEJ GRY ! Nie ma? a wrzuć FSAA i Anizo w wyższej rozdziałce :P chyba że nie używasz bo za bardzo wygładza krawędzie :P NO NO też sobie tak myślałem a jednak u mnie na sprzęcie czyt po niżej))) dangeon sige tnie sie na rozdzielczośći 1024-768 !!!! czy to normale ?!?!?! czy to gre tak ktoś napisał ((microsoft )) i mam problemy z TnL wewszystkich grach obsługujących TnL robiłem wszystko sterowniki os przeinstalowałem i nic jedna gr 4 ti nie jest chyba taki cudny :( NO JAK WIECIE CO Z TYM ZROBIĆ TO PISZCIE JAK TO TYLKO NA MIM SPRZĘCIE TA KARTA TAK PYKA TO JA JĄ JUŻ SPRZEDAJE JAK SĄ CHĘTNI TO NIECH KLIKAJĄ CENA DO UZGODNIENIA JESZCZE 2 LATA GWARANCJI BEZ TYGODNIA !!!/////// No z takim prockiem do tej karty .... to sie nie dziw ze mas ztakie wyniki, kup lepszego peroca xp 2000 czy p4 2.5 i poczujesz kopaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...