sobo05 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 witam!chodzi mi po głowie któryś z zestawów logitecha ale są strasznie drogie:/ zwłaszcza zestaw MX choć z tego co wiem jest najlepszy :? w gre wchodzą jak dla mnie trzy firmy : creative , microsoft i logitech.Zestawy oczywiście na fale radiowe z optycznymi myszkami..dobrze by było aby cena była równa w stosunku do jakości :? z góry wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja mam tego MX'a... i jest jak dla mnie rewelacyjny. Kazdy gorszy model IMHO jest gorszy jesli wezmiesz pod uwage stosunek perf./ratio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ja tesz sobie chce qpic coś takiego , hmm , to jest dobre http://allegro.pl/show_item.php?item=29560822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja mam tego MX'a... i jest jak dla mnie rewelacyjny. Kazdy gorszy model IMHO jest gorszy jesli wezmiesz pod uwage stosunek perf./ratio ;)Tesz mam ten zestaw Mx i jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Najlepszy jest obecnie diNuvo Logitecha, ale cenę ma niesamowitą, jednakże jak najbardziej adekwatną do jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...