t0mster Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Siema, mam windows 2000 professional, mam zainstalowane SP [ 1,2,3 ] i mam łatke na blastera, dzis wlanczam kompa i boom, odlicza mi 1min , patrze a to sasser, meczylem sie 10min ale jakos udalo mi sie sciagnac, z mks.com.pl narzedzie do usuwania sassera ale nic nie pomoglo, sciagnalem avast cleanera i tesz nic nie znalazlo. Czym usunac sassera, i czemu na microsoft.com nie moge znalesc latki na sassera [ zapodajcie link do czegos czym mozna usunac sassera i do jakiejs łatki ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 http://www.error.xp.pl/ a nastepnym razem szukaj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 sasser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...