SoboL_13 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mam smieszny problem;) Do srebrnej obudowy szukam jakiegos ladnego srebrnego napedu.... Jakby ktos linkiem rzucil bylbym dzwieczny :D Ostatnio wyszedl nowy LG GSA-5120D, tylko ze on jest external;( ALe o cos takiego chodzi! http://twojepc.pl/news_zdjecie.php?news04/8085_1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wiem ze MSI ma jakies wymienne panele ale czy akurat srebrny??? nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ten MSI nawet wkretowy :D , szkoda jednak ze to tylko CDRW... teraz to juz chyba bardziej w DVD warto pakowac... ale fajny :!: o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Heheh pomaluj se go farbą. A na powaznie to predzej dostaniesz naped ze zlotą obudową niz srebną, poszukaj na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...