D4RkX Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=29692536 co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wolalbym zwykłego Titana z wentylem 80x80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wentyl czy radiator , wogule cooler jest ciekawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ciekawi mnie to czy poprawił tym wydajność :? ale wydaje mi się że tak bo teraz niema "martwego punktu" na radiatorze (niewiem jak to się fachowo nazywa :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Panowie nie narzekać tak za 6pln może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 nie!!! to zwykły radiator tylko z metalowym kołnieżem i niczym się nie różni od zwykłego radiatora nawet najtańszego titana. jak chcesz ja bym go nie kupił :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 pff tam raidiator ten koles sprzedaje rowniez "oryginalne spodnie adidas za 10zl" to dopiero gratka dla overclockera. radiator jak radiator ale ten shroud mu ladnie wyszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 jak dlamnie to poprawi wydajność i będzie ciszej to coś podobnego do tego http://www.4max.pl/default.asp?g=80&gg=76&produkt=173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ze tak powiem , nic ciekawego , jest to zwykly radiator Green cooler ( albo podobnie ) , mialem takiego na mojej k-6 , a nadaje sie do procow max 800 , oczywiscie bez przerobki ( po rzerobce <dodaniu wentyla duzego > to moooze 900 schlodzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ciekawe jaki koles procesor tym chłodził?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 jeśli chodzi o moją wypowiedz to tyczy sie ona wszystkich procków i colerów tzn.kto jakiego radiatorka i do czego używa to jego sprawa ja tylko o tej ,,przejściówce,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...