Mortinus Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mam pewien problem. Mam Celerona 1000 Mhz, który leży w kartoniku i nie ma możliwości podłączenia do żadnego kompa. Jak mogę sprawdzić "fizycznie" na jakim jest rdzeniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 to tak czy ten procek ma HS? - HS to taka blaszka na rdzeniu jak ma HS to masz procka na rdzeniu Tualatin jesli nie ma HS masz coppermine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 @Radeon masz racje, ale co do rdzenia bez HS może to być troszke starszy model np. Mendocino. A najlepiej jakby Mortinus podał nam oznaczenia na procku. (Taktowanie prawdopodobnie by wystarczyło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 tia Mendocino i 1GHz :lol: jak ma blaszke to Tualatin, jak nie m to Coppermine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 sorrki nie popatrzyłem ze jest podane taktowanie heheheh no tak to teraz pytanie czy ma blaszke czy nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...