HQ12 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 potzrebuje jakiejs lokalizaci biosow do tego przedziwnego swietnego uzadzenia jako ze dzilam na modemoie i mam ograniczony czas zwracam sie o pomoc do was najlepiej 7.006 :P moze byc i od herculesa :D moze ktos mam karte herculesa na pokladzie niewiem jak u niej z parametrami (tak jak w temaacie) nieobraze sie jak ktosik mi go podesle z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 czy jest jakas roznica pomiedzy biosem do 64 a 128 mb pamieci ?? przyda sie tez jakis soft do edyci i flashu tego :P cos mi sie zadaje ze od herculesa niebedzie pasil :( (ma inne pamieci hynix ale 4 :? ) moze z orginalnej karty od kogos kto mam taka na pokaldzeie ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Moge ci wyslac na priva zestaw biosow, oraz ich edytor, dzieki ktoremu sflashowalem sobie radka na 300/300 :D reflektujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 moze ma ktos orginalnego radka ze starym biosem i podelsalby mi go ?? albo biosem na czasie orginalnym nie flashowanym ?? a moze tak robie kolekcje biosow niech wysyla ten kto co ma z dokladnym opisem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 moze ma ktos orginalnego radka ze starym biosem i podelsalby mi go ?? albo biosem na czasie orginalnym nie flashowanym ?? a moze tak robie kolekcje biosow niech wysyla ten kto co ma z dokladnym opisem :twisted: biosy oryginale sie zasadniczo nie roznia od tych z klonow :) Jedyne roznice to taktowanie i czasy dostepu. Aha poslalem ci na priva zestw biosow+flasher+edytor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 te biosy sa w wersi 1.009 :P ten z twoimi zegarami nie zabardzo chce u mnie chodzic :? i co pozatym mam walic do wszystkich na priva zeby uzyskac jakakolwiek odpowiedz ?? no co jest panowie ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ja mam BIOS oryginalny 7008 bodajze... Jakby co to na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ten biosik wazy 65kilo 8O to by znaczylo ze co nowy bios to w nim sa dodane nie zmienione instrukcje 1.009 wazy 48kilo... 7.002 52kilo...a ten hisowy 7.008 rowniez 52 thx rafal zobacze jak sie spisuje w akcji ten biosik z nowymi sterami a tak przy okazi to niewiem czy to zaleta nowego servera czy winxp customaizer zrobil swoje bo siaga sie to u mie 10kilo/s 8O :twisted: jakbyscie niewiedzieli to mam modem od zooma :D takich traswerow to ja u brata na sdi nie widuje :lol: panowie jeszcze brak mi tylko 7.004 i 7.006 na co czekacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...