Skocz do zawartości
HQ12

potrzebny bios !! Radeon 8500 275/275 64MB Hynix 3,6

Rekomendowane odpowiedzi

potzrebuje jakiejs lokalizaci biosow do tego przedziwnego swietnego uzadzenia jako ze dzilam na modemoie i mam ograniczony czas zwracam sie o pomoc do was

najlepiej 7.006 :P moze byc i od herculesa :D moze ktos mam karte herculesa na pokladzie niewiem jak u niej z parametrami (tak jak w temaacie) nieobraze sie jak ktosik mi go podesle

z gory THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jest jakas roznica pomiedzy biosem do 64 a 128 mb pamieci ?? przyda sie tez jakis soft do edyci i flashu tego :P

cos mi sie zadaje ze od herculesa niebedzie pasil :( (ma inne pamieci hynix ale 4 :? ) moze z orginalnej karty od kogos kto mam taka na pokaldzeie ??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ma ktos orginalnego radka ze starym biosem i podelsalby mi go ?? albo biosem na czasie orginalnym nie flashowanym ?? a moze tak robie kolekcje biosow niech wysyla ten kto co ma z dokladnym opisem :twisted:

biosy oryginale sie zasadniczo nie roznia od tych z klonow :)

Jedyne roznice to taktowanie i czasy dostepu.

Aha poslalem ci na priva zestw biosow+flasher+edytor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten biosik wazy 65kilo 8O to by znaczylo ze co nowy bios to w nim sa dodane nie zmienione instrukcje 1.009 wazy 48kilo... 7.002 52kilo...a ten hisowy 7.008 rowniez 52 thx rafal zobacze jak sie spisuje w akcji ten biosik z nowymi sterami a tak przy okazi to niewiem czy to zaleta nowego servera czy winxp customaizer zrobil swoje bo siaga sie to u mie 10kilo/s 8O :twisted: jakbyscie niewiedzieli to mam modem od zooma :D takich traswerow to ja u brata na sdi nie widuje :lol:

panowie jeszcze brak mi tylko 7.004 i 7.006 na co czekacie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi